I-a injectat silicon în fese, apoi i-a oprit sângerarea cu gel adeziv - VIDEO

Ultima actualizare:

Femeia nu avea licenţă de practică, însă le ajuta pe femeile care locuiau în zonă să-şi amplifice "rotunjimile". Printre pacientele sale se numărau în special femei hispanice. Una dintre acestea, Fiordaliza Pinchardo, a murit la doar o zi după ce i-a fost injectat silicon în fese şi în coapse.

După cum a povestit la proces fiica victimei, "Elsa Then a injectat siliconul, iar pe mama a durut-o foarte tare. A folosit un şerveţel de hârtie şi gel adeziv pentru a sigila locul injecţiei, ba chiar mi-a cerut s-o ajut".

Atunci când, a doua zi, femeia a murit, falsul cosmetician a dat vina pe obiceiul de a fuma al victimei sale. "Oh, ţigările, ştiam că mama ta va muri din cauza lor. Şi doar i-am zis să se lase", i-ar fi spus Elsa Then. La scurt timp, aceasta din urmă s-a refugiat în Republica Dominicană, fiind arestată abia la un an după incident, relatează New York Daily News.

La autopsie s-a descoperit că, dat fiind faptul că zona în care fusese injectat era puternic vascularizată, siliconul pătrunsese în vasele de sânge ale Fiordalizei Pinchardo. În cele din urmă a ajuns la plămâni, provocându-i femeii un stop cardiac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net