Hai să petrecem Apocalipsa în buncărul lui Hitler!

Ultima actualizare:

    Adolf Hitler construise  buncărul de la graniţa cu  Franţa pentru a se adăposti  în timpul bombardamentelor.  Nu l-a folosit niciodată
Adolf Hitler construise buncărul de la graniţa cu Franţa pentru a se adăposti în timpul bombardamentelor. Nu l-a folosit niciodată

Dacă mâine lumea n-ar mai exista, tu ce ai face diseară? Ai face provizii, ai sta cu familia la adăpost sau ai merge la o petrecere? Află ce fac nemţii şi bulgarii de Apocalipsă.

Buncărele sunt cele mai căutate adăposturi în faţa Apocalipsei. De aceea, nemţii sunt cei mai pregătiţi de sfârşitul lumii. Un buncăr din apropierea graniţei cu Franţa, în regiunea Normandia, unde ar fi trebuit să se ascundă însuşi Adolf Hitler, în cazul unei concentrări a frontului în zona de vest va fi deschis publicului german.

Deși intrarea în buncăr este demolată, interiorul este încă solid și îi poate proteja pe oameni de o eventuală calamitate

simeon stalpnicul png

Circa 100 de persoane îşi vor petrece aici sfârşitul lumii. Proprietarul a pus o taxă de intrare în valoare de 7 euro (circa 30 de lei), în care este inclusă o cană de vin fiert şi o bucată de turtă dulce. Ei nu vor putea însă petrece întreaga noapte în buncăr, proprietarul anunţând că îl va închide la ora 3:00. În cazul în care prezicerile mayaşe dau semne că s-ar adeveri, şederea se poate prelungi până trece calamitatea.

Pentru cei ce plănuiesc să petreacă până la moarte, nemţii au programat nenumărate petreceri în noaptea de vineri, 21 decembrie, spre sâmbătă. Buncărele sunt situate aproape de graniţa cu Franţa şi sunt construite din beton armat, au guri de aerisire ventilate şi pot rezista la un bombardament susţinut, concentrat în acest perimetru.

Deşi sunt vechi şi total nepregătite pentru un atac nuclear, buncărele oferă confortul necesar vizitatorilor superstiţioşi, care cred că Apocalipsa mayaşă va avea loc sub forma unei ploi de corpuri cereşti nimicitoare. Conform vechilor mayaşi, la 21 decembrie 2012 se încheie cel de 13-lea katun, adică o eră planetară de peste 5.000 de ani. Evenimentul e asociat cu furtuni distrugătoare şi dezastre care vor schimba faţa Terrei.

Pământul «înoată» în nori de praf şi sulfaţi

simeon stalpnicul png

Pământul nu mai este „planeta albastră", ci pare un furnal de combinat chimic. NASA a publicat imagini spectaculoase unde se văd nori uriaşi de praf, sulfaţi şi fum, care „îneacă" Terra.

Imaginile surpinse de satelit şi realizate cu ajutorul unui supercomputer, au fost publicate de NASA, şi arată în ce pericol se află planeta noastră, din cauza poluării. Ceaţa care apare plutind deasupra Pământului este, de fapt, un amestec de particule. Praful apare în culoare roşie şi aproape acoperă nordul Africii, sudul Europei, Asia Centrală şi Australia.

Fumul industrial este verde şi se află deasupra Canadei, Statelor Unite, Americii de Sud, Africii Centrale şi de Sud, nordului Rusiei şi deasupra Indoneziei. Culoarea albă din imagini nu indică zăpadă sau gheţari, ci particule de sulfaţi. Sarea marină este colorată în albastru şi este localizată în zonele mai puţin sau deloc populate, deasupra oceanelor. Computerul utilizat de NASA este folosit atât pentru prognoza meteorologică, cât şi pentru reconstituirea anumitor evenimente meteorologice, cum ar fi traseul unui uragan.

Și bulgarii fac provizii de tăiţei

Şi în Bulgaria lumea se pregăteşte de Apocalipsă. Presa bulgară spune că cetăţenii se aprovizionează intens cu apă, lumânări, tăiţei şi cuburi pentru supă.

De ruşine însă, totul se cumpără în cantităţi mici, în repetate rânduri. Nenumărate hoteluri şi restaurante din Bulgaria au oferte pentru noaptea dintre 21 şi 22 decembrie numite "Către sfârşitul lumii". După ce autorităţile au ţinut secret dezastrul de la Cernobîl, bulgarii sunt foarte atenţi la avertizările împotriva acestui fel de catastrofe.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net