Mafiotul s-a făcut femeie să scape de puşcărie

Ultima actualizare:

Condamnat în 2012 la zeci de ani de puşcărie, pentru furturi, tâlhării, sechestrare, tortură, trafic de arme şi stupefiante, columbianul Geovanni Alberto Rebolledo Lambraño a reuşit să evite arestarea transformându-se în femeie, potrivit "El Tiempo". Operaţia de implant de silicoane mamare, implant de silicoane în fese şi remodelarea nasului l-au costat circa 18.000 de dolari (circa 59.000 lei).

El făcea parte din temuta bandă "Cârtiţele" din Bogota, ai cărei membri foloseau femei să seducă bărbaţi cu bani, după care îi sechestrau şi îi torturau până ce spuneau codurile cardurilor de la bănci, le luau banii şi tot ce aveau de valoare. Au speriat Columbia cu nelegiuirile pe care le-au făcut, începând din 2010.

În timp ce colegii i-au fost prinşi pe rând, până în aprilie, Rebolledo reuşise să scape datorită transformării în femeie. El s-a îndopat cu hormoni şi şi-a pus silicoane pentru a înşela vigilenţa poliţiei. A fost prins în cele din urmă, în cartierul Viejo Prado din oraşul Barranquilla (de pe coasta de nord a Columbiei), unde se prostitua. Deşi era îmbrăcat şi arăta ca o femeie, infractorul nu a putut să înşele poliţia care a făcut o razie de identificare a prostituatelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net