Gemenele horror: Cum au ajuns să aibă 31 kg la 33 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Britanicele Maria şi Katy Campbell aveau 11 ani când s-au hotărât că ele nu vor să se îngraşe niciodată şi timp de peste 20 de ani, au făcut orice pentru a opri procesul de dezvoltare.

Întregul calvar a început în copilărie, atunci când fetele au auzit întâmplător o discuţie între părinţii lor. ”Fetele noastre devin tinere femei, nu-i aşa? Deja au început să aibă şolduri”, spunea tatăl gemenelor la momentul respectiv.

Nimeni nu s-a gândit că afirmaţia va provoca un declic în minţile fetelşor, are au decis că nu vor dă devină femei: nu vroiau să aibă sâni, şolduri sau menstruaţie. ”Practic am vrut să ne pedepsim părinţii şi cam asta am făcut în ultimii 20 de ani.

simeon stalpnicul png

Obsesia pentru kilograme a continuat în adolescenţă, când fetele au început să se simtă marginalizate şi eclipsate de colege cu aceleaşi probleme de greutate. ”Aveam două colege, gemene şi ele, care erau mai slabe şi mai drăguţe decât noi. În loc să fim dezgustate de boală, noi eram atrase de ea şi slăbeam încontinuu.

La un moment dat, cele două urmau o dietă draconică de numai 400 de calorii pe zi, la care se adăugau ore întregi de sport. Părinţii şi-au dat seama pe la 15 ani că gemenele dau jos kilogram după kilogram şi au început să le controleze atunci când mâncau, dar Maria găsea mereu soluţii. ”Îi distrăgeam atenţia mamei şi Katy ascundea mâncarea în mâneci. Aşa am ajuns să nu avem nici măcar menstruaţie, lucru care e valabil şi acum, la 33 de ani.

Era cea mai grasă femeie din Anglia! Acum e anorexică - FOTO

Profesorii au intervenit de teamă că vor muri

La un moment dat, unuk dintre profesorii din colegiu le-a convins pe fete să se interneze într-o clinică de reabilitare, dar anorexicele au găsit diverse metode de a ascunde mâncarea sau de a o vomita fără ştirea personalului medical.

Atunci ne-au separat şi nu ne lăsau să vorbim una cu alta. Pe de o parte, simţeam că o trădez pe Katy prin faptul că mănânc, pe de alta mi-era ciudă că ea nu se va îngrăşa şi eu o voi face. Nu vroiam să fie mai bună decât mine la nimic”, a povestit Mary.

Megan Fox, anorexică? Uite cum arată fără Photoshop! VIDEO

Culmea e că după şase luni de internare, gemenele au ieşit mai slabe cu 4 kilograme din clinică.

La 33 de ani, s-au hotărât să facă orice pentru a se îngrăşa, în speranţa că îşi vor putea întemeia o familie. La puţin peste 30 de kilograme, medicii sunt foare sceptici în privinţa fertilităţii gemenelor.

Trebuie să mă îngraş 20 de kilograme şi poate nici atunci nu vor fi fertilă, pentru că eu nici nu am avut vreodată menstruaţie. Niciuna dintre noi nu a avut un iubit niciodată”, a mărturisit Mary.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net