Ham! Ham! De 34 de ani trăiesc ca un maidanez

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare e grădina lui Dumnezeu! Americanul Gary Matthews era convins, încă din copilărie, că este un căţel în corp de om! Acum, doarme în cuşcă de câine, mănâncă mâncare de câine şi latră la trecători.

Dacă îl prinzi fără costumaţia de câine, pe care se încăpăţânează s-o poarte aproape tot timpul, ai zice că e un bărbat de 47 de ani aproape ca oricare altul. Însă, dacă vorbeşti cu el, îţi dai seama imediat că Gary Matthews nu poate să fie în toate minţile. Obligat de părinţi, a făcut o şcoală de IT şi are calificare de tehnician, însă susţine că nu poate trăi decât precum câinii. Şi-a procurat chiar şi un costum care seamănă cu o blană canină de culoare gri, dotat cu zgardă.

Gary Matthews se crede câine încă de când era copil

simeon stalpnicul png

În prezent, Gary este şomer şi rătăceşte cât e ziua de lungă ca un maidanez pe străzile din oraşul Pittsburgh, lătrând după maşini, oameni şi câini adevăraţi. Se întoarce seara în cuşcă, unde se înfruptă cu mâncare pentru câini, pe care ş-o procură din ajutorul de şomer. Are chiar şi propriul lui castron câinesc. Gary a început să se îmbrace şi să se comporte ca un câine din 1979. "Am visat că trebuie să mă transform în câine. Mă simt atât de fericit în blană de căţel!", a povestit americanul. În 2010, el a încercat chiar să-şi schimbe numele în Boomer the Dog (Boomer Câinele), în buletin, dar a fost refuzat.

Mănâncă exact ca un căţel din strachina lui

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net