Gafa unui prezentator TV! Vezi ce întrebare i-a pus unei invitate care s-a culcat cu 1.000 de bărbaţi - VIDEO

Ultima actualizare:

Prezentatorul TV vorbea cu Crystal Warren, o femeie de 42 de ani care susţine că s-a culcat cu 1000 de bărbaţi datorită dependenţei ei de sex.

În timp ce Crystal se plângea de faptul că nu poate avea un serviciu din cauza bolii ei şi a faptului că simte în permanenţă nevoia de sex, Holmes i-a pus femeii o întrebare extrem de îndrăzneaţă, scrie Daily Mail."Dacă tot simţi nevoia să faci sex de cinci sau şase ori pe zi, de ce nu-ţi faci o afacere din asta?", a întrebat el, sugerându-i lui Crystal că ar trebui să se prostitueze.

Şocată de întrebarea primită, aceasta a spus că nu ar putea niciodată să facă acest lucru, deoarece nu ar putea alege cu cine să întreţină relaţii sexuale. "Să devin prostituată? Atunci ar deveni o afacere, aş fi ca un robot. Aşa e un lucru de care mă bucur, pe care îl fac când vreau şi pot să aleg cu cine vreau să mă culc", a replicat ea.

Schimbul de replici dintre cei doi a strâns numeroase reacţii din partea britanicilor, scandalizaţi de îndrăzneala prezentatorului TV.

Citeşte şi:

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net