Bugarach. Franţa. Locul unde scapi de Apocalipsa

Ultima actualizare:
Apocalipsa
Apocalipsa

Bugarach, Franţa, cu 16 zile înainte de Sfârşitul lumii prezis de mayaşi. Cei 189 de localnici care populează micuţa localitate de la poalele muntelui Pic de Buga­­rach, din sud-vestul Franţei, sunt foarte relaxaţi. Aici nu vine Apocalipsa. Restul lumii probabil că va pieri, însă satul va fi protejat de prietenii extratereştri.

Pare un film SF, dar asta este realitatea de zi cu zi, din micuţa localitate franceză. Reporterul „The Sun", Emily Nash a fost acolo pentru a afla secretele unei localităţi în care fiecare om a văzut la un moment dat o farfurie zburătoare.

Şi acest lucru e confirmat de dosarele declasificate recent de serviciile secrete franceze. În rândul localnicilor s-a împământenit ideea că: fie muntele Pic de Bugarach înalt de 1231 metri este un garaj pentru OZN-uri, fie zona e una energetică, prielnică alimentării farfuriilor zburătoare în timpul călătoriilor intergalactice. Vizitat frecvent de diferite culte milenariste şi şamani, muntele Pic de Bugarach este un veritabil labirint de peşteri misterioase care l-au inspirat inclusiv pe Steven Spielberg în realizarea filmului „Călătorie către centrul Pământului".

Apocalipsa
Apocalipsa

La 21 decembrie toţi cei 189 de localnici vor sta în vârful muntelui aşteptând să fie salvaţi. Timp ce 5 zile începând cu 19 decembrie şi terminând pe 24, vor fi instalate camere de luat vederi pe munte pentru a filma o eventuală vizită din alte lumi.

Cum locul e unul privilegiat, este normal ca preţurile la cazare să o ia un pic razna: 1.600 dolari pe noapte.

Tapiserie de secol XVI reprezentând o posibilă vizită extraterestră

Apocalipsa
Apocalipsa

Primarul satului, Jean-Pierre Delord, însă are şi el un mister de dezvăluit: „Oamenii care au venit aici cu aparate de măsurat au detectat zgomote ciudate care vin din adâncul pământului. Nici un om de ştiinţă nu a putut să ofere vreo explicaţie.

Apocalipsa
Apocalipsa

Zgomotele sunt constante şi bizare şi vin din munte". Localitatea Bugarach a intrat în vizorul autorităţilor în 1995, când un cult milenarist voia o sinucidere în masă la poalele muntelui.

Satul Bugarach, Departamentul Aude, Franţa

Apocalipsa
Apocalipsa

Serviciile secrete au intervenit şi planul a fost dejucat. Din acel moment au fost repuse pe tapet vechile desene postrenascentiste descoperite în sătuc şi interpretate ca vizite extraterestre.


    Apocalipsa
Apocalipsa

Chiar dacă lumea tremură de groază şi numără orele până la 21 decembrie (n.r. aproximativ 380 de ore), bugarachezul Georges Tricoire, de 72 de ani, ştie cum va petrece: „o să stau aici până pe 22 decembrie şi o să mă îmbăt criţă".

 Profeţia mayaşă

„Regele neînvins Yuknoom Yich’aak K’ahk’ al Calakmulului (n.r. Mexic actual) se va întoarce pe Pământ la sfârşitul celui de al 13-lea katun. Venirea lui va însemna Sfârşitul întregii lumi căci va aduce furtuni, vijelii năprasnice şi Soare Negru de foc”.   ''Textele mayaşe, Guatemala''

Previziuni: Sfârşitul lumii  prezis de mayaşi


    Apocalipsa
Apocalipsa

Vechii mayaşi credeau că la 21 decembrie 2012 se încheie ciclul de 5.125 ani al civilizaţiei lor. Asta înseamnă ultimul baktun din cele 394, cuprinse în calendarul mayaş, care şi-a început numărătoarea în 3.114 î.Hr. Conform astronomilor mayaşi la această dată vor avea loc furtuni puternice în Soare, amplificate de alinierea planetelor care vor duce la inversarea polilor magnetici ai Terrei. În plus, la această dată se reîntoarce pe Terra un Zeu mayaş războinic şi răzbunător.

Reprezentanţii NASA au emis zilele trecute un comunicat prin care cereau adulţilor şi „oamenilor în toată firea" să nu mai răspândească „gogomănii" care sperie copiii. „E ciudat cum s-a amplificat acest zvon absurd legat de 12 decembrie 2012. În afară de o coincidenţă numerică, o conjunctură astrală specială şi o legendă a unei civilizaţii dispărute, nu există agumente logice către o asemenea concluzie. Deci: Sfârşitul lumii nu vine nici pe 21 decembrie, nici în vreo altă zi de după această dată", au punctat specialiştii citaţi de Huffington Post.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net