Are 141 de ani pentru că a mâncat doar nuci

Ultima actualizare:

Are 10 copii şi a băgat în mormânt patru neveste până acum. Actuala nevastă, Misra, are 81 de ani, fiind cu 60 de ani mai tânără decât el. Cel mai bătrân dintre copii a trecut binişor de suta de ani, informează The Mirror. Feroz-ud-Din Mir locuieşte în munţii din districtul Uri, din Kashmir şi se ocupă cu negoţul de fructe şi nuci.

Întrebat de reporteri care este secretul longevităţii sale, el a recunoscut că a fumat ca un turc până aproape de bătrâneţe şi că a mănâncat zilnic zece nuci. În 1890 s-a însurat cu prima lui nevastă, o fată din Punjabi. După ce i-a murit soţia, Feroz s-a întors în India şi a fost căsătorit de încă trei ori. I-au murit pe rând toate soţiile.

Cea de a cincea soţie povesteşte că e speriată de memoria bărbatului: "Mi-a povestit cutremurul din 1900 şi foametea de atunci. A salvat câteva persoane atunci, dar nu mai trăieşte nimeni să confirme".

Nucile conţin iod, vitaminele A şi E, dar şi proteine şi acizi graşi omega 3. Sunt bogate în grăsimi benefice pentru piele. Nutriţioniştii recomandă o linguriţă de nucă pisată în fiecare zi pentru a asigura necesarul de carbohidraţi şi acizi monosaturaţi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net