Trăieşte de-o lună de zile numai cu bere!

Ultima actualizare:

    Chris Schryer (Fotografii: Facebook)
Chris Schryer (Fotografii: Facebook)

Berea rămâne marea lui dragoste! Canadianul Chris Schryer a înlocuit mâncarea cu licoarea din hamei. Bărbatul ţine post 40 de zile doar cu alcool, potrivit National Post.

Ce poate fi mai plăcut pentru un bărbat decât o cură cu bere? Chris Schryer, din Toronto, Canada, a ales să-şi "purifice" trupul cu un post mai puţin obişnuit.

Timp de 30 de zile, bărbatul de 33 de ani a renunţat la mâncare şi a început o dietă nouă, pe care are de gând s-o respecte cu sfinţenie încă 12 zile, până la sfârşitul postului Paştelui. Ziua lui începe cu o sticlă de bere, mai bea una la amiază, iar apoi îşi încheie ziua cu o bere de 650 ml.

Mai are de “postit” 12 zile

Chris Schryer (Fotografii: facebook)
Chris Schryer (Fotografii: facebook)

Împreună cu un amic berar, Chris a creat o licoare alcoolică bogată în ovăz, numită Brewmaster's Trithe, care are destul aport nutriţional cât să-l ţină în viaţă pe Chris. Băutura din hamei îi oferă lui Chris circa 2.000 de calorii pe zi, aproape de porţia normală de 2.350 - 2.600 recomandată. De meserie web-designer, Chris este cel mai fericit bărbat de pe planetă, fiind mai tot timpul beat.

Chris Schryer (Fotografii: facebook)
Chris Schryer (Fotografii: facebook)

În 2011, J. Wilson, un blogger din Iowa, SUA, s-a hrănit 46 de zile doar cu apă şi bere cât cuprinde. Bărbatul de 40 de ani avea de gând să ţină regim 60 de zile doar cu alcool, dar în a 47-a zi de "post" a fost "ademenit" de o bucăţică de şuncă. Americanul n-a reuşit să ajungă la finalul "dietei", dar a slăbit aproximativ 12 kilograme.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net