Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi riscă ani grei de puşcărie din cauza sexului cu minore

Ultima actualizare:
Procuroarea Bocassini (captură video)
Procuroarea Bocassini (captură video)

Acuzat că a profitat de favorurile unei prostituate minore în timpul petrecerilor "bunga bunga ", fostul premier italian Silvio Berlusconi riscă 6 ani de închisoare şi interzicerea pe viaţă de a mai exercita o funcţie publică.

Această pedeapsă a fost cerută astăzi, la Milano, în timpul procesului Runygate, de către procuroarea Ilda Boccassini. Bocassini a detaliat acuzaţiile, spunând că Berlusconi ar fi plătit-o pe minora marocană, Ruby, pentru prestaţii sexuale şi ar fi făcut presiuni să fie eliberată după ce a comis un furt.

"Tinerele invitate în reşedinţa celui ce la acea vreme era şeful guvernului făceau parte dintr-un sistem de prostituţie pus la punct pentru satisfacerea sexuală personală a acuzatului Silvio Berlusconi", a declarat Ilda Boccassini, în rechizitoriul de mai multe ore, difuzat în direct de canalul de televiziune Sky TG24.

Silvio Berlusconi este judecat din aprilie 2011 pentru că ar fi plătit, între ianuarie şi mai 2010, prestaţiile sexuale ale marocanei Karima El Mahroug, alias Ruby, care la acea vreme era minoră.

Audierea de astăzi este una dintre ultimele în procesul seratelor deocheate " bunga bunga", organizate în reşedinţele lui Berlusconi. Magnatul politician susţine că nu au fost decât serate nevinovate şi că ar fi victima unor procese "politizate".

La rândul ei, Ruby susţine că nu a întreţnut relaţii sexuale cu fostul premier.


    Procuroarea Bocassini (captură video)
Procuroarea Bocassini (captură video)

Pentru Boccassini, nu există dubii că tânăra marocană s-a prostituat în timp ce a petrecut mai multe nopţi în reşedinţa lui Berlusconi, având în vedere că dispune de prea mulţi bani. Pentru a confirma cele spuse, procuroarea a citat drept dovezi zeci de apeluri telefonice şi SMS-uri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net