Basmul Cenuşăresei, pe dos: a crescut ca o prinţesă, dar la adolescenţă a rămas lefteră

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sasha Young, fiica unuia dintre cei mai bogaţi britanici, a împlinit sâmbătă vârsta de 17 ani. Fata care a crescut ca o prinţesă, într-o vilă de 14  milioane de lire, descrisă ca un palat Buckingham în miniatură, este nevoită acum să trăiască împreună cu mama ei într-un apartament foarte modest, închiriat în Londra.

Dacă în copilărie primea de la tatăl ei cadouri extrem de luxoase, ceasuri „Cartier” şi genţi „Louis Vuitton”, acum mama ei abia dacă a avut bani de un tort. Cu alte cuvinte, prinţesa a părăsit basmele şi a venit cu picioare pe pământ, iar acum se confruntă cu problemele din lumea reală.

„Aveam o viaţă foarte frumoasă. În fiecare an, tata îmi făcea cadou un ceas sau un pandantiv Cartier, într-un an mi-a cumpărat o poşetă Louis Vuiton. Nu mă deranjează că situaţia s-a schimbat. E bine că văd o altă latură a vieţii. Acum apreciez familia şi prietenii, nu lucrurile pe care le posed. Acum sunt o persoană mai puternică, mai bună. A fost foarte greu, dar trebuie să ne descurcăm”, a povestit tânăra, pentru Daily Mail.

Sasha (foto dreapta) a ajuns în această situaţie după divorţul părinţilor ei. De cinci ani, fata se află prinsă la mijloc într-un proces de divorţ extrem de ciudat, care a început în anul 2006, când mama ei, Michelle, a hotărât că mariajul ei nefericit a devenit de nesuportat.

simeon stalpnicul png

Instanţa a decis ca Scott Young, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Marea Britanie, cu o avere estimată la acea dată la suma de 2 miliarde de lire, să-i plătească soţiei sale o pensie alimentară de 27.500 de lire pe lună. În plus, bărbatul, care deţinea proprietăţi imobiliare în valoare de peste 200 de milioane de lire, printre care 6 vile în cel mai exclusivist cartier al Londrei, Belgravia, trebuia să plătească şi chiria pentru apartamentul în care s-a mutat soţia lui, împreună cu cele două fete, precum şi taxele de şcolarizare pentru Sasha şi pentru sora ei mai mare, Scarlet.

Scott şi Michelle Young, la căsătoria lor, în martie 1995 (Foto: Daily Mail)

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, Scott Young a pretins în faţa instanţei că şi-a pierdut toată averea peste noapte, în nişte investiţii neinspirate, fără să prezinte nicio dovadă în acest sens. Mai mult, el a afirmat în anul 2009 că are datorii în valoare de 28  de milioane de lire şi a declarat falimentul personal.

Michelle, un fost fotomodel, susţine că are dovezi că fostul ei soţ şi-ar fi ascuns averea în conturi din străinătate, pe care le va prezenta în faţa instanţei în luna ianuarie. Dacă Scott nu va reuşi să demonstreze cum a pierdut averea, riscă să ajungă la puşcărie. „Simt că Scot ne-a furat viaţa. Mă pedepseşte pe mine şi implicit pe copii, nu pot să accept accept lucru. Pentru copiii mei mă lupt”,  a spus mama Michelle.

După ce s-a despărţit de soţul ei, Michelle s-a mutat împreună cu fetele ei într-o casă închiriată din Londra. Ele au fost nevoite să părăsească locuinţa, după ce banii primiţi de la prieteni s-au terminat. Apoi, Sasha a fost nevoită să abandoneze şcoala. Fata era înscrisă la „Francis Holland School”, una dintre cele mai exclusiviste instituţii de învăţământ din Marea Britanie, din cauza taxelor care se ridicau la suma de 14.400 de lire pe an. Acum, Sasha nu mai merge deloc la şcoală.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net