Înconjoară planeta să facă sex cu 100.000 de bărbaţi

Ultima actualizare:
Ania Lisewska
Ania Lisewska

Natura nu a înzestrat-o cu un corp de sirenă şi chip de înger, însă i-a dat o ambiţie de fier. Poloneza Ania Lisewska, de 21 de ani, vrea cu orice preţ în Cartea Recordurilor şi pentru asta a promis că face sex cu 100.000 de bărbaţi.

Ania Lisewska a început maratonul sexual la 24 mai, în Varşovia. După ce a împrăştiat vestea în toată lumea explicând că vrea cât mai mulţi bărbaţi care să facă sex cu ea, Ania a anunţat la sfârşitul lunii septembrie că a reuşit să facă sex doar cu 450 de bărbaţi. Deci ar mai avea de „executat"... 99.550.

Pentru a-şi vedea visul cu ochii, Ania s-a organizat mai temeinic: a creat o pagină de Internet (n.n. www.sexrecord.net) şi aşteaptă înscrieri.

A explicat că voluntarii au la dispoziţie 20 de minute să „termine" şi trebuie să fie de acord ca actul sexual să fie filmat pentru a nu exista dubii la omologarea Guinness. Bărbaţii însuraţi vor avea chipul blurat. În august a reuşit să facă sex cu 50 de bărbaţi în 14 ore şi i-a plăcut.

Ania s-a filmat cu toţi tipii cu care a făcut sex


    Ania Lisewska
Ania Lisewska

Însă cum polonezii nu s-au înghesuit să o ajute, Ania a anunţat că începe luna aceasta un turneu mondial să-şi satisfacă toţi fanii din lume.

Ea vrea să treacă şi prin ţara noastră, dar şi prin lumea arabă, dacă pune la punct detaliile deplasării. Nu va vizita ţările unde s-au înscris mai puţin de 20 de bărbaţi. Ca bonus, Ania e dispusă să facă sex şi fără prezervativ! Evident, dacă vede un certificat conform căruia respectivul nu s-a întâlnit niciodată cu... SIDA. Pentru a-şi împlini visul, Ania va face sex 33.183 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net