E un rege în Ghana, dar vinde la magazin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are două slujbe şi îşi îndeplineşte sarcinile cu brio! Este un angajat model la supermarket în Germania, îmbrăcat elegant la cămaşă şi cravată, şi un rege foarte iubit în Ghana, cu sceptru şi port tradiţional.

Povestea lui Didi de Graft, un african de 45 de ani, este absolut uluitoare. În oraşul german Bielefeld, din landul Renania de Nord-Westfalia, lucrează ca şef de achiziţii de legume şi fructe al lanţului de supermarket-uri Jibi. Toţi colegii îl respectă pentru modul exemplar în care îşi face munca, mereu zâmbitor şi îmbrăcat "la patru ace" după moda europeană. În acelaşi timp, Didi domneşte ca rege asupra a 3.500 de supuşi care trăiesc pe un teritoriu din Ghana, ţinând permanent legătura cu ei.

Ca rege îşi pune podoabe şi sandale de aur, robă şi sceptru

simeon stalpnicul png

Africanul se află în Germania din 1990, când a sosit la Hamburg pentru a-şi face studiile. S-a angajat mai întâi ca vânzător la magazin, fiindcă a preferat să se întreţină singur decât să ceară bani de acasă. Foarte repede a fost avansat fiindcă a dovedit o mare seriozitate. A început apoi să adune medicamente şi alte produse necesare pe care le trimite supuşilor ca să nu ducă lipsă de nimic.

Chiar dacă se află la distanţă de ei, de 23 de ani, aceştia i se supun fără crâcnire lui Didi de Graft. Din când în când revine în regatul său, unde îşi pune, de fiecare dată, roba galbenă cu imprimeuri verzi, sandalele şi podoabele de aur.

Ghana este un stat din Africa de Vest al cărui preşedinte se numeşte John Dramani Mahama. Din 1957 este o republică independentă, dar triburile care trăiesc între graniţele acestui stat îşi păstrează încă un rege propriu, cu titlu onorific.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net