Nebunie curată! Un artist norvegian şi-a mâncat propria carne: «Avea gust de oaie»

Ultima actualizare:

    Alexander Selvik Wengshoel
Alexander Selvik Wengshoel

Un artist norvegian şi-a gătit propria carne şi apoi a mâncat-o. Tânărul de 25 de ani suferea de o malformaţie la şold, iar după operaţie, a decis să facă ceva util cu bucata de carne.

Alexander Selvik Wengshoel a povestit totul la deschiderea expoziţiei sale de la Academia de Artă din Tromso, expoziţie în cadrul căreia e inlus şi şodul artistului.

"Am vrut să îl folosesc în arta mea. Nu am ştiut că îl voi mânca. A trebuit să îl fierb pentru a da carnea jos de pe el şi când am început să o răzui, am luat o gură. Mi-a spus că nu se întâmplă zilnic să pot să îmi mănânc propria carne", a explicat Alexander.

El şi-a făcut masa când iubita sa nu se afla acasă. Artistul a servit carnea cu cartofi şi cu un pahar de vin şi a povestit că are gust de oaie.

Alexander s-a născut cu o soldul deformat şi a petrecut mare parte a vieţii într-un scaun cu rotile. La 21 de ani, un transplant i-a fost aprobat, iar după un an a fost operat.

Tânărul a mai adăugat că faptul că a mâncat carnea l-a ajutat să scape de durerea provocată toţi aceşti ani: "Şoldul a fost o mare problemă pentru mine timp de peste 20 de ani. A fost un mod de a uşura suferinţa".

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net