Un chelner vrea să fie regele Spaniei

Ultima actualizare:

    Albert Solà şi Ingrid  Sartiau vor să  demonstreze cu ajutorul  testelor ADN că sunt  odraslele regelui care a  abdicat, Juan Carlos
Albert Solà şi Ingrid Sartiau vor să demonstreze cu ajutorul testelor ADN că sunt odraslele regelui care a abdicat, Juan Carlos

Lovitură de teatru! La scurt timp după ce regele Juan Carlos (76 de ani) al Spaniei a anunţat că renunţă la tron, chelnerul Albert Solà, de 56 de ani, vrea să-i ia locul. El susţine că e primul născut al regelui.

Chelnerul Albert Solà a cerut recent să i se facă testele ADN pentru a demonstra că lui i se cuvine, de fapt, tronul Spaniei, potrivit "Il Messaggero". De fapt nu numai el pretinde să fie recunoscut drept fiu legitim al lui Juan Carlos, ci şi belgianca Ingrid Sartiau, de 48 de ani.

Cei doi au făcut primele demersuri de a fi recunoscuţi de regele spaniol în urmă cu doi ani, însă cererile lor au fost respinse de tribunalele spaniole în virtutea legii de "inviolabilitate" a monarhiei. Dar, după abdicare, inviolabilitatea lui Juan Carlos ar putea să nu mai fie o problemă.

Juan Carlos
Juan Carlos

Solà ar fi făcut deja nişte teste ADN care ar fi demonstrat că este în procent de 91% frate vitreg al lui Ingrid Sartiau. El trăieşte într-un sat din apropiere de Girona şi susţine că regele ar fi întâlnit-o pe mama lui în timpul unei călătorii la Barcelona, pe vremea când studia la academia militară. Jurnalista Pilar Eyre susţine în cartea sa,"Singurătatea unei regine: Sofia, o viaţă", că Juan Carlos ar fi avut 1.500 de amante, printre care s-au numărat actriţa Sara Montiel, regina stripteaseului din anii 1970, ba chiar şi prinţesa Diana.

Juan Carlos împreună cu moştenitorul tronului, Felipe

Juan Carlos
Juan Carlos

Regele Juan Carlos (76 de ani) al Spaniei a anunţat că abdică în ziua de 2 iunie, după 39 de ani de domnie, în favoarea fiului său, Felipe (46 de ani). Acesta va fi proclamat rege la 19 iunie.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net