Miliardarul Soros a încasat o lampă în cap de la iubită!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

L-a bătut iubita! Miliardarul maghiaro-american George Soros, de 82 de ani, îşi dă în judecată fosta iubită pentru că l-a lovit cu o lampă în cap când el a refuzat să îi ia un apartament de 2.000.000 $ (6.730.000 de lei).

Soros a avut o relaţie de 5 ani cu actriţa Adriana Ferreyr, de 29 de ani. În această perioadă, el i-a promis iubitei că îi va cumpăra un apartament.

Pentru că miliardarul nu s-a ţinut de promisiune şi a mai şi înşelat-o pe Adriana, cei doi s-au despărţit în 2011. Câteva luni mai târziu, actriţa l-a dat în judecată pe Soros pentru că nu i-a cumpărat apartamentul de lux, cerând daune de 50.000.000 $ (168.200.000 de lei).

Acum, el îi răspunde cu aceeaşi monedă dând-o în judecată pentru vătămare corporală. El spune că în momentul în care i-a spus că s-a răzgândit în privinţa apartamentului, pe Adriana a cuprins-o o furie oarbă şi a luat o lampă cu care l-a lovit în cap. El mai spune, de asemenea, că aceasta i-a defăimat numele.

Adriana se apără însă, spunând că ea nu vrea decât să primească ceea ce fostul iubit i-a promis. Surse apropiate miliardarului spun că acţiunile Adrianei sunt tipice comportamentului unei femei înşelate şi rănite în dragoste. "Toate acuzaţiile pe care ea le face sunt false şi vor fi anulate cât de curând posibil", a mai adăugat sursa.

Actuala iubită a miliardarului de origine maghiară, tânăra Tamiko Bolton

simeon stalpnicul png

Se judecă de aproape doi ani

Scandalul dintre cei doi a început în luna august 2011, când actriţa Adriana Ferreyr l-a dat în judecată pe George Soros, acuzându-l că nu i-a dat ce îi promisese, un apartament de lux de 2.000.000 de dolari (6.730.000 de lei). De asemenea, ea l-a acuzat pe fostul iubit de „tortură emoţională, hărţuire şi abuz". Averea lui este estimată la 19,2 miliarde de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net