Adolf Hitler le «ordonă» turcilor să se spele pe cap cu noua marcă de şampon - VIDEO

Ultima actualizare:

    Evreii din Turcia s-au simţit ofensaţi de prezenţa lui Hitler în reclama la şampon
Evreii din Turcia s-au simţit ofensaţi de prezenţa lui Hitler în reclama la şampon

O agenţie de publicitate din Turcia a aplicat cum nu se poate mai bine principiul că o reclamă, cu cât e mai controversată, cu atât e mai uşor de ţinut minte.

Iar într-o ţară în care trăiesc aproape 20.000 de evrei, majoritatea în Istanbul, un clip al cărui protagonist este Adolf Hitler n-avea cum trece neobservat. "Cum nici ţinute femeieşti nu purtaţi, n-ar trebui să folosiţi nici şampoane pentru femei", afirmă vocea suprapusă peste imaginile în care Fuhrerul gesticulează furios.

Ca atare, bărbaţilor li se "ordonă" să cumpere de îndată Biomen, un şampon "sută la sută masculin". Reclama rulează deja de o săptămână, iar producătorul nu are nici un gând să o retragă de pe piaţă, deşi comunitatea evreiască din Turcia i-a cerut acest lucru în repetate rânduri.

"Folosirea imaginilor dictatorului antisemit, responsabil pentru moartea a şase milioane de evrei în Holocaust, pentru a vinde un şampon este un truc de marketing dezgustător şi deplorabil", a afirmat directorul unei organizaţii nonguvernamentale.

Pe de altă parte, autobiografia liderului nazist, "Mein Kampf", se vinde foarte bine în librăriile turceşti. Ca atare, producătorul şamponului cu pricina are toate motivele să spere că, până la urmă, campania de marketing şi-a atins ţinta: cele 13 secunde ale reclamei au adus produsul cu pricina în atenţia tuturor potenţialilor cumpărători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net