Vino la Revelionul de 48 de ore de la Romexpo!

Ultima actualizare:

    În pavilionul central din complexul Romexpo, petrecerea va ţine două zile și două nopţi, iar atmosfera va fi încinsă de DJ-i celebri
În pavilionul central din complexul Romexpo, petrecerea va ţine două zile și două nopţi, iar atmosfera va fi încinsă de DJ-i celebri

O petrecere care durează două zile şi două nopţi, care începe cu două ore înainte de trecerea în 2017, un Revelion prelungit pentru cei care vor altceva. Muzică pusă non-stop de DJ celebri, mâncare, băutură.

Nu este un vis, este ”Inside”, un maraton de muzică electronică organizat în pavilionul C6 de la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti începând cu 31 decembrie ora 22.00 şi până pe 2 ianuarie ora 22.00.  Vor mixa printre alţii Avgustin (Bulgaria), Andre Buljat (Spania), A.I.R (Germania), Bono Goldbaum (Austria), Chris Miller (SUA), Dan Andrei (România), JAMEL (Algeria), Kozo (România), Mendo (Elveţia), Robert Dietz (Germania), TAP (Elveţia), UNER (Spania). Biletele costă 80 de lei până pe 15 decembrie, 100 de lei până pe 31 decembrie şi 120 de lei dacă sunt achiziţionate în ultimele două săptămâni din 2016. Mâncarea va putea fi procurată de la spaţii special amenajate în exteriorul pavilionului, în interior fiind doar băutura. Dacă dai 1.500 de lei, primeşti o masă de 10 locuri (nouă prieteni pot intra gratuit) şi ai şi băutură inclusă până în limita sumei. În Bucureşti, te mai aşteaptă o grămadă de alte petreceri deosebite. 

- Berăria Germană (Calea Rahovei nr. 157) - ”Revelionul interbelic” la care participanţii sunt invitaţi să vină în haine de acum 80 de ani. Distracţia începe la ora 20.00, costă 390 de lei, iar atmosfera va fi întreţinută de o trupă de cabaret. Invitată va fi Crina Matei.

- Berăria H (Şoseaua Kiseleff nr. 32) - Petrecere cu Loredana şi Bosquito. Distracţia începe la ora 22.00, iar biletele costă, în funcţie de zona în care se află masa, între 390 şi 590 de lei. Organizatorii anunţă mai multe noutăţi. Pentru copiii până în 12 ani, biletul costă mai puţin cu 200 de lei. Banii pot fi daţi în două tranşe: un avans de 200 de lei nereturnabil şi restul sumei, până la 15 decembrie. 

- Caru Cu Bere (str. Stavropoleos nr. 5) - ”Bal Vienez” cu orchestra Wiener Walzer, petrecerea începe la ora 21.00, iar copiii până în 10 ani au 50 la sută reducere.

- Palatul Parlamentului (Bd. Splaiul Unirii nr. 162) - ”Revelion La Palat”, cu ţinută obligatorie, de culoare albă sau neagră, bărbaţii la costum sau smoching iar femeile la rochii lungi. Spectacolul începe la orele 22.00, biletul costă între 150 şi 200 de euro, în funcţie de aşezarea mesei faţă scenă şi ringul de dans. Programul va fi întreţinut de Delia, Wilmark Dance and Show, Cornel Verban Orchestra şi Dj Radu.

Cluj-Napoca

- Hugo (Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77). Restaurantul propune o petrecere “gangsta”; muzica live cu Koszika & The Hotshots Band, bufet suedez şi bar all inclusive; consumaţia costă 290 de lei de persoană.

-  Bricks (str Horea nr 2) - “Ce alegi să fii în noaptea de Revelion, înger sau demon?”este leitmotivul petrecerii dintre ani, iar organizatorii promit un open-bar unic şi rafinat, DJ pentru muzică şi concursuri cu premii. În funcţie de ce aleg să fie, clienţii pot lua loc la masa: altruismului, iubirii, chibzuinţei, cinstei, modestiei, seducţiei, vanităţii, purgatoriului, narcisiştilor.

Timişoara 

-  Senator (Calea Lugojului nr. 7). Revelion românesc cu muzică populară interpretată de Dumitru Teleagă, Zorica Savu şi Ciprian Pop. Petrecerea începe la ora 21.00, iar onsumaţia costă 299 de lei.

-  Prestige Events (Bd Vasile Pârvan nr. 5). Spectacolul începe la ora 20.00. Consumaţia costă 320 de lei. De partea muzicală se ocupă cei de la Phaser şi Dj Benito.

Iaşi

-  Restaurant Unirea (Piaţa Unirii nr. 5). Trei petreceri tematice în acest complex: 

un revelion tradiţional românesc, cu muzică populară (consumaţia 250 de lei), o petrecere cu tematică James Bond şi ţinute sofisticate (consumaţia 250 de lei) şi o noapte dedicată anilor ’20 cu ţinute retro şi în care perioada interbelică va fi leitmotivul distracţiei (consumaţia costă 400 de lei). 

-  Bizantiq (Şos. Rediu nr. 31). Revelion ”Ca pe Vremuri” cu muzică şi mâncare bună. Meniul e 350 de lei de persoană.

În costum de baie la cazarmă

simeon stalpnicul png

Dacă v-ați săturat de ținuta de gală scorțoasă, trebuie să știți că puteți petrece Revelionul și în costum de baie. Cei de la Arsenal Park, din Orăștie, au o ofertă irezistibilă. Relaxare totală la SPA, de unde nu vor lipsi șampania și bucatele servite tip bufet suedez pe marginea piscinei. Dacă plătiți până la 1 decembrie, tariful este de 250 de lei. Cine vrea să petreacă nouă nopți la hotelul de la Arsenal, din 31 decembrie până în 2 ianuarie, plătește 129 de euro de persoană. Pachetul include pe lângă cazare în camerele duble TAB,  Tun  sau “Ofiţer”, petrecerea la SPA, brunch în 1 ianuarie și mic dejun în 2 ianuarie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net