Vanghelie, dacă tot îi iei vilă, plăteşte-i şi maşina!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La bine şi la rău. Cu bune şi cu rele. Cu datorii sau fără datorii. Aceste promisiuni sunt valabile şi pentru edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, şi pentru iubita lui Oana Mizil, odată ce s-au hotărât să pornească în viaţă împreună.

Începutul de an a fost unul fericit pentru Oana Mizil. A luat-o de la capăt în viaţa amoroasă, alături de un iubit influent şi cu o avere considerabilă.

Vila impozantă se află chiar în centrul Capitalei

simeon stalpnicul png

Marian Vanghelie o răsfaţă cu vacanţe de vis şi, mai nou, caută o casă potrivită pentru această nouă poveste de dragoste. Porumbeii au pus ochii pe o vilă superbă din centrul Capitalei, pentru care proprietarul cere nu mai puţin de 1.800.000 de euro. T

Casa are 12 camere, 8 băi şi o mansardă uriaşă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

oate acestea au făcut-o pe Oana Mizil să uite pentru moment problemele financiare pe care le are. Frumoasa brunetă a fost dată în judecată de trei ori, pentru nişte datorii de peste 50.000 de lei, de o firmă de leasing prin care şi-a cumpărat un auto­tu­rism de lux.

Maşina disputată este un Audi Q7, în valoare de 67.000 de euro. Poate după ce îşi cumpără vila de 1,8 milioane de euro pe care au pus ochii de curând "porumbeii", primarul Vanghelie se gândeşte să o scape pe viitoarea lui soţie şi de această datorie.

simeon stalpnicul png

Nu de alta, dar executarea silită bate la uşă. Reprezentanţii societăţii au depus trei dosare la Judecătoriile 1, 2 şi 3, două dintre ele fiind deja câştigate de firma de leasing. Povestea a început în anul 2008, când Oana Mizil a încheiat un contract de leasing pentru a-şi împlini o dorinţă, aceea de a avea un autoturism Audi Q7.

Pesedista se obliga să plătească 60 de rate a câte 836 de euro pe lună. Toate bune şi frumoase până în toamna anului trecut, când firma i-ar fi cerut taxa reziduală, la final de contract, iar bruneta nu a mai vrut să o achite.

Oana susţine că a înapoiat maşina firmei respective. "Nu am primit nici o înştiinţare oficială, habar nu aveam de sentinţe. Atât eu, cât şi doamna Oana suntem surprinşi de ce ne spuneţi. Firma ne-a constrâns cu plata unei rate reziduale, cred de aproape 35.000 de euro, pe care am refuzat s-o plătim, motiv pentru care am decis să cedăm maşina", a declarat, pentru Adevărul, Nicu Vasiliu, consilierul deputatei.

În ziarul de ieri v-am prezentat în exclusivitate vila din strada Paris, în valoare de 1,8 milioane de euro, pe care edilul sectorului 5 şi viitoarea doamnă Vanghelie vor să o cumpere. Cei doi sunt în tratative cu proprietarul casei, căruia îi oferă 1,6 milioane de euro.

simeon stalpnicul png

În 2008, vila valora 3 milioane de euro

Somptuoasa casă pe care edilul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, ar vrea să i-o cumpere iubitei sale, deputatul Oana Mizil, costă, pe site-ul unei agenţii imobiliare, 1,9 milioane de euro.

Dar vila nu este la preţul ei cel mai bun. Potrivit unor surse din piaţa imobiliară, în urmă cu patru ani, în 2008, înainte de criză, o astfel de casă ajungea la 2,5-3 milioane de euro.

Totul se datorează anului în care a fost construită vila, 2002, dar şi zonei, strada Paris, la doi paşi de Piaţa Victoriei. Casa are 12 camere, 8 băi, o suprafaţă de 700 mp utili, dar şi elemente de decor foarte scumpe.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Marian Vanghelie, palat pentru Oana Mizil, iubita lui - FOTO

EXCLUSIV! Nevasta lui Vanghelie s-a consolat cu şoferul la cumpărături

Oana Mizil şi Marian Vanghelie: «Ne căsătorim!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net