Un celebru artist tatuator vine în România. Unde îl poţi vedea

Ultima actualizare:

    Ami James este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri în arta tatuajului datorită reality show-urilor de televiziune Miami Ink și ulterior NY Ink
Ami James este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri în arta tatuajului datorită reality show-urilor de televiziune Miami Ink și ulterior NY Ink

Ami James, vedeta internațională cunoscută datorită reality show-ului “Miami Ink”, vine în premieră în România. Acesta va participa la deschiderea primei școli de artiști tatuatori din ţară, dar și la inaugurarea celui mai mare salon de tatuaje din țară, Next Level Tattoo.

Cine e Ami James

Ami James este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri în arta tatuajului datorită reality show-urilor de televiziune "Miami Ink" și ulterior "NY Ink", difuzate la TLC. Totodată, vedeta de peste ocean deține propriul lanț internațional de saloane de tatuaj – Love Hate Tattoos, cu filiale atât în SUA cât si în Europa, și este asociat al brandului de haine DeVille. Ami mai deține o serie de cluburi, Love Hate Social Club și a înființat platforma online Tattoodo unde toți iubitorii tatuajelor pot găsi sfaturi și inspirație. 

O adevărată legendă pentru toți artiștii și fanii tatuajelor din lumea întreagă, Ami James este invitatul special al Asociației Tattoo & Piercing România,  însă vedeta nu va face doar prezența la evenimentele pregătite, ci își va pune talentul în acțiune cu demonstrații live în arta tatuajului la sediul Next Level Tattoo, situat în cartierul Militari din Capitală.

Sâmbătă, 18 iunie, vedeta va participa la un eveniment tip opening party, dedicat tuturor prietenilor salonului, iar luni, 20 iunie, Ami James va fi cap de afiș al conferinței de presă unde se va discuta în detaliu deschiderea celui mai mare salon de tatuaje și, totodată, a primei școli de artiști tatuatori din România. Seara zilei de 20 iunie va fi rezervată distracției, în aceeași locație din Șos. Virtuții nr. 2C, unde celebrul maestru în arta tatuajului va participa la un eveniment monden în care va sărbători alături de vedete autohtone și organizatori.

Se deschide prima şcoală de artişti tatuatori

Școala de tatuaje se bucură de un sediu generos de peste 500 mp, întins pe 4 nivele, cu săli de clasă, magazine de accesorii și echipamente pentru tatuatori, salon de tatuaje, body mod, piercing și o recepție elegantă. Primul curs de tatuaje și micropigmentare al școlii este format din 720 ore de teorie îmbinată cu practică, desfășurate pe o perioadă de 8 luni, iar absolvenții examenelor vor obține o diplomă autorizată de Ministerul Învățământului și ANC cu specializarea Tatuator, cod COR 514206.

Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume, Emilio Gonzalez
Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume, Emilio Gonzalez

Printre profesorii permanenți ai școlii se numără John Maxx, Maria Păuna, Azoiței Constantin, Ovidiu Popartan si Attila Debelka. Aceștia vor fi prezenti si la conferința de presă inaugurală de luni, 20 iunie. Mai multe informații despre curs sunt disponibile la www.tatuator.ro, www.atpr.ro.

Emilio Gonzales, prezent la deschiderea salonului

Printre noile figuri ale salonului se numără și Emilio Gonzalez, cea mai reprezentativă personalitate din domeniul body-modification din toată lumea, care se va ocupa de secțiunea dedicată body-piercing și tattoo supply din cadrul Next Level Tattoos.

Printre profesorii permanenți ai școlii se numără John Maxx, Maria Păuna, Azoiței Constantin, Ovidiu Popartan si Attila Debelka
Printre profesorii permanenți ai școlii se numără John Maxx, Maria Păuna, Azoiței Constantin, Ovidiu Popartan si Attila Debelka

Emilio Gonzalez este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovații pe care le-a adus industriei body-modification și body-piercing și este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenții de tatuaje la care a participat. Tot de la Emilio Gonzalez vor putea fi achiziționate articole de îmbrăcăminte, accesorii și bijuterii specifice stilului alternativ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net