EXCLUSIV! Zi mare pentru fostul prim-ministru: Tăriceanu se însoară a cincea oară

Ultima actualizare:

În sfârşit a sosit şi ziua cea mare pentru cuplul Călin Popescu Tăriceanu (61 de ani) - Loredana Moise (35 de ani). Azi, fostul premier şi creatoarea de modă din Buzău vor face cununia civilă atât de mult aşteptată. Programată iniţial pentru 16 mai, ceremonia a fost anulată din cauza unei drame care a lovit familia politicianului. Mama lui a murit chiar în noaptea de miercuri spre joi, cu doar câteva ore înainte de cununia civilă a fiului său.

Tăriceanu a primit astfel o dublă lovitură: pierderea celei mai dragi fiinţe, dar şi amânarea unui eveniment fericit din viaţa lui, unirea cu Loredana Moise, tânăra cu care se iubeşte de aproape doi ani. Cei doi aveau programată şi nunta pentru 25 mai, la Palatul Snagov, însă şi aceasta a fost amânată.

Tradiţia spune că, dacă îţi moare un părinte, ar trebui să aştepţi cel puţin 40 de zile până la nuntă. Ceea ce a şi făcut Tăriceanu. După două luni de la înmomântare, premierul a depus din nou actele, iar azi abia aşteaptă să fie din nou mire. Pentru el aceasta este cea de-a cincea căsătorie. Cu prima soţie, o colegă de facultate de la Hidrotehnică stabilită acum în America, a fost căsătorit între 1976 şi 1980.

A doua soţie a fost Livia Popescu Tăriceanu, cu care a format un cuplu în anii ‘80. A treia soţie, Cornelia, i-a dăruit fostului premier şi primul copil, pe Călin. În 2003, Tăriceanu se căsătorea pentru a patra oară, cu Ioana. Divorţul lor, în vara anului 2011, a luat prin surprindere pe toată lumea. Ioana şi-a refăcut viaţa alături de şeful Porsche România, Brent Valmar, iar fostul premier a cunoscut-o pe Lo­redana Moise. Bu­zoianca îi împărtăşeşte pasiunea pentru curse şi merg adesea împreună la competiţii auto.

"Prietena mea mă însoţeşte la curse. Nu am fost eu prea des în ultima perioadă, însă atunci când se întâmplă e alături de mine. E plăcut să simţi că ai pe cineva lângă tine. Avem o viaţă normală, liniştită. Nu avem nevoie de alte complicaţii", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, zilele trecute, la Acasă tv, la fel de discret în privinţa vieţii private ca şi până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net