FOTO La 15 ani, s-a aruncat de la etajul zece din cauza unei datorii?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie într-o familie din Bucureşti! O copilă de doar 15 ani a hotărât să-şi pună capăt zilelor într-un mod violent. A urcat la ghena de la etajul zece al blocului în care locuia şi şi-a dat drumul în gol. A murit pe loc, iar prietenii ei spun că ar fi recus la acest gest din cauza unei datorii.

Momente de groază sâmbără seară! Era ora 22.00, când liniştea din cartierul bucureştean Drumul Taberei s-a spulberat dintr-o dată. O bufnitură puternică i-a alarmat pe toţi locatarii din blocul OC521.

Acesta este blocul în care s-a produs tragedia. (Foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

Au ieşit speriaţi la geam ca să vadă ce s-a întâmplat. Nu le-a venit să creadă când şi-au dat seama că puştoaica de la etajul unu, Enya Negoescu, se afla întinsă pe caldarâm, într-o baltă de sânge.

De aici s-a aruncat fata în gol. (Foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

Adolescenta de numai 15 ani îşi încheiase socotelile cu viaţa. Ca să fie sigură că moare, copila a urcat la etajul zece, a intrat în ghenă şi şi-a dat drumul în gol de la balcon. Nimeni nu ştie de ce.

Provenea dintr-o famile foarte bună. Ambii părinţi sunt avocaţi şi aveau o relaţie apropiată cu fiica lor.

Urmele de sânge încă se mai vedeau jos, pe beton. La intrarea în bloc fuseseră aduse buchete de flori. (Foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

Prietenii fetei spun, însă, că e posibil ca totul să fi pornit de la o datorie, pe care aceasta o avea la o amică de-a ei, care o presa să-i înapoieze banii.

„Scrie şi la ea pe Facebook că o prietenă de-a ei îi tot cerea banii împrumutaţi. Cică era vorba despre 100 de lei", ne-au povestit apropiaţii Enyei, cărora nu le vină să creadă că cea cu care se vedeau zi de zi în parc a fost în stare să recurgă la acest gest extrem.

Prietenilor nu le venea să creadă că Enya s-a sinucis. (Foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

Tot ei spun că eleva de la Colegiul I.L Caragiale începuse să se comporte ciudat în ultimul timp. Intrase într-un grup "emo", acei tineri care se îmbracă în negru, se tund ciudat, au bretonul în ochi şi ascultă muzică despre moarte.

simeon stalpnicul png

În momentul în care a decis să se sinucidă, fata de 15 ani se afla acasă doar cu bunica ei. Părinţii sunt distruşi şi se pregătesc acum de înmormântare. Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Locul din care s-a aruncat Enya Negoescu. (Foto: Dorin Constanda)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net