«Preotul m-a chemat de şapte ori să facem sex»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristian Ştefan, un prostituat din dosarul „sex cu băieţei", în care apare şi directorul OTV, Doru Iuga, susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu preotul Bisericii de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru. Acesta neagă acuzaţiile, dar admite că îl cunoaşte pe Cristian Ştefan.

Cristian Ştefan (18 ani) a povestit în exclusivitate pentru „Click!" faptul că, în urmă cu aproximativ un an şi zece luni, când era minor, a făcut sex cu părintele Irineu de la Patriarhie.

Cristian spune că s-au întâlnit de aproximativ şase-şapte ori, ulterior, într-un interval de două-trei luni, pentru a face sex. Băiatul ştia că numele de familie al monahului este Buzurin, din cauză că avea acest nume la adresa de messenger, lucru pe care băiatul l-a relatat şi anchetatorilor.

Chilia de la Patriarhie unde, conform spuselor lui Cristian, s-ar fi consumat actele sexuale

simeon stalpnicul png

Procurorii nu au găsit nici un preot cu numele acesta. Din spusele tânărului, părintele căruia i-ar fi căzut în mreje Cristian este nimeni altul decât parohul bisericii de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru.

„Mi-a făcut legătura cu el un prieten. Ne-am întâlnit într-o joi seară, pe la 21.30, în faţa Hotelului Horoscop. Mă aştepta cu BMW-ul de serviciu. Purta haine preoţeşti, dar nu avea cruce la gât. M-a întrebat cât iau pentru sex anal şi oral. I-am spus 350 de lei şi mi-a dat o hârtie de 100 de euro", susţine băiatul.

„Am mers cu dânsul la chilia sa de la Patriarhie, care este prima pe partea stângă, după o grădină, cum intri de pe strada 11 Iunie. M-a dus în casă, în sufragerie şi mi-a pus un pahar cu suc. Am vorbit puţin. Vorbea exact cum vorbesc femeile, nu ca un preot, cu „puiule", cu „iubitu". După vreo zece minute m-a invitat în dormitor", spune Cristian.

Băiatul povesteşte că interiorul arăta destul de bine. „Avea totul nou: combină muzicală, un şifonier mare, două canapele, calculator cu plasmă şi televizor. M-a întrebat ce filme prefer - cu gay, cu lesbiene, cu cupluri. I-am spus că vreau cu cupluri".

După câteva minute, mai spune băiatul, preotul s-a dezbrăcat şi au întreţinut relaţii sexuale orale şi anale.

„El era pasiv. S-a pus capră şi în timp ce făceam sex mi-a spus să-l strig «fă», să-l scuip, să-i spun că e curva mea şi să-i dau palme peste cap. A durat aproximativ 25 de minute tot actul", povesteşte el.

Preotul neagă acuzaţiile

Părintele Irineu Dogaru este parohul Bisericii de la Palatul Cotroceni. El a slujit în urmă cu câţiva ani la Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP), iar în urmă cu aproape un an a devenit parohul Bisericii de la Palatul Cotroceni.

Potrivit presei, părintele Irineu le-a făcut sfeştanie la casă chiar şi foştilor preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu. Contactat de reporterii noştri, preotul a negat acuzele băiatului, spunând că sunt total false, dar a admis că îl cunoaşte.

Supărat că numele său este pomeninit într-o asemenea poveste, preotul a exclamat: „Încerci să ajuţi pe cineva şi uite ce se întâmplă!"

Citeşte şi:

Pedofilii lui Doru Iuga i-au violat şi ucis băieţelul?

Fundaşul Doru Bratu, aşteptat după meci la show-uri erotice cu bărbaţi - INTERCEPTARI

Mărturie ŞOC: «Am avut relaţii sexuale cu Doru Iuga de 5-6 ori la el în apartament şi de 4-5 ori la un hotel» - VIDEO

Pedofilul german Klaus Zande, cercetat alături de directorul OTV Doru Iuga, avea un iubit în Constanţa

Transsexualul Naomi: «Doru Iuga mă ruga să îi fac rost de băieţei»

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net