Oana Niculescu Mizil: «La Marian îmi place tandreţea cu care mă înconjoară»

Ultima actualizare:

    Oana Mizil şi  Marian Vanghelie se iubesc ca doi  adolescenţi (FOTOFRAFII: OANANICULESCUMIZILBLOG)
Oana Mizil şi Marian Vanghelie se iubesc ca doi adolescenţi (FOTOFRAFII: OANANICULESCUMIZILBLOG)

Se iubeasc în secret de aproape un an. Public, au negat orice relaţie, până ieri. Oana Niculescu-Mizil şi Marian Vanghelie au recunoscut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ea, 36 de ani, mignonă, căsătorită de 13 ani şi foarte bogată. El, 43 de ani, are şcoala vieţii, soţie şi copil.

Amândoi politicieni: el de forţă, ea abia la început. De aproape un an Oana Niculescu-Mizil şi Marian Vanghelie trăiesc o poveste de dragoste ca în adolescenţă! Cei din anturajul lor spun că cei doi s-au cunoscut mai bine acum câţiva ani.

simeon stalpnicul png

Apoi, şedinţele de partid şi campania electorală i-au adus mai des împreună. Anul trecut, cei doi au descoperit că sunt îndrăgostiţi ca doi liceeni.

În luna mai au fost împreună în America şi, de atunci, sunt împreună, afirmă apropiaţii. Surprinşi într-o escapadă în Alpii francezi, primarul sectorul 5 a mărturisit în stilul său inconfundabil: „Eu şi doamna Oana suntem liberi în acest moment. Atât soţul ei, cât şi soţia mea sunt două persoane care ştiu de faptul că noi doi avem o relaţie. Am avut o căsnicie de 28 de ani, dar am stabilit de un an de zile că această relaţie trebuie să existe decât pentru educaţia copilului", a spus Marian Vanghelie la o emisiune tv.

Mai 2010- Cei doi pesedişti au fost împreună în delegaţia oficială de la Washington

simeon stalpnicul png

Iniţial, iubita lui a negat totul, apoi a „explodat" într-o mărturisire emoţionantă: „Da, este adevarat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă. După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Mi s-a părut firesc să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul ca îşi asuma faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere", spune Oana Niculescu-Mizil pe blog.

Ea spune că sunt fericiţi împreună şi se simt liberi, atât timp cât soţii lor ştiu despre această relaţie. „Eu şi Jimmy suntem separaţi de la sfârşitul anului trecut, dar am rămas foarte buni prieteni. Este un om minunat, căruia îi datorez mult. Va avea mereu un loc în sufletul meu", spune bruneta despre soţul ei, cu care este căsătorită de 13 ani şi care este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Liban.

Oana şi Jimmy nu făceau sex cu săptămânile

Oana Niculescu-Mizil, 37 de ani, e măritată de 13 ani cu un bogat om de afaceri libanez, Jamil Tohme. Jimmy, aşa cum îl ştiu prietenii, îşi dorea trei copii cu pesedista.

Cu toate acestea, de multe ori ea se plângea că soţul ei e un om foarte credincios şi ţine cu stricteţe posturile. Motiv pentru care în postul Paştelui nu făceau sex cu săptămânile.

Această fotografie a fost făcută în iunie 2011, Oana şi soţul ei, Jimmy

„Nu facem sex 50 de zile! Respectăm cu mare stricteţe toate normele religioase. Soţul meu este catolic maronit şi la ei religia şi prevederile ei sunt sfinte", mărturisea deputata în 2010.

«Mareane», cu perlele  astea ai cucerit-o pe Oana?!

 Mai are mult până să aibă puncte de vedere asupra la ce spun eu. Sunt un om pământean şi mă interesează decât Bucureştiul şi atât. Am să dau nişte mici ­exemple şi nu vreau ca să se înţeleagă nimic. Voi demonstra societăţii româneşti şi bucureştenilor exact pregătirea fiecărui primar la un număr de 100 de oraşe din Europa şi exact fiecare câte limbi străini ştiu, ce ştiu şi aşa mai departe. Acel tânăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur. Nu cu asemenea formule, de a spune ce trebuie să-nveţe românii şi unde găsesc pe Goagăl, Goagăl, Gagăl... Google, Google, Gulgăl... Google, Google... aşa, unde găsim păpădia, unde găsim nu ştiu ce şi unde ne interesăm de Herodot. Deci ăsta este un circ. Cine nu are loc de mine... nu mă interesează... să se înghesuieşte! E o fată tânără care am tot respectul din punctul meu de vedere. Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează. Le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepreşedintele PSD.

Realizările lui Vanghelie

Rău. A “furat” o capelă celebră din Cimitirul Bellu şi şi-a înhumat acolo bunicii. Monumentul, o ­bijuterie arhitecturală construită de arhitectul Ion Mincu, se află în centrul cimitirului şi a adăpostit familia lui Lahovary.

Rău. Economatele lui Vanghelie, un dezastru cu pierderi de miliarde. Înfiinţate în 2001, magazinele cu reduceri pentru nevoiaşi nu-şi plăteau furnizorii şi aveau şi preţuri mari, astfel că a înregistrat pierderi în fiecare an.

Bun. ”Vanghelioanele”. Petrecerile de Revelion organizate în ultimii ani la Romexpo strâng, de fiecare dată, mii de oameni. Participanţii sunt mulţumiţi că, pentru un preţ modest, au parte de mâncare şi distracţie pe cinste.

Bun.Petrecerea profesorilor. 5.000 de profesori au participat şi anul trecut la petrecerea dată în cinstea lor de edilul sectorului 5. Cheful a avut loc la începutul vacanţei de iarnă, tot la Romexpo.

Daciana Sârbu şi Victor Ponta s-au căsătorit în China

Politica a distrus numeroase căsătorii, dar a format şi cupluri surpinzătoare. De pildă, Daciana Sârbu l-a cunoscut pe tânărul politician Victor Ponta în 2004, căsătorit şi proaspăt tătic.

Şedinţele de partid şi campaniile electorale i-au adus de multe ori împreună, iar în 2007 s-au căsătorit în secret tocmai la Ambasada României din China. Mult timp ei au negat acest eveniment din viaţa lor. Ponta a divorţat civilizat şi este văzut des împreună cu fiul său din prima căsătorie, iar de trei ani are şi o fetiţă cu Daciana.

e În toamna anului 2009, preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi colega lui de partid, Adina Vălean, s-au căsătorit la Bruxelles, la doar câteva luni de când anunţaseră că formează un cuplu. Crin Antonescu era văduv, iar Adina Văleanu divorţase de soţul ei cu un an înainte. Cei doi locuiesc acum împreună cu Irina, fetiţa lui Crin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net