FOTO Deţinutul Gigi Becali a trecut de la dubă la Rolls Royce

Ultima actualizare:

    Patronul Stelei a fost  învoit 24 de ore
Patronul Stelei a fost învoit 24 de ore

Cu Rolls-Royce-ul dar propăvăduind smerenia. Spilcuit, îmbrăcat la patru ace, încărunţit şi foarte vorbăreţ! Aşa a apărut ieri, Gigi Becali la poarta casei sale din Pipera la scurt timp după ce a fost învoit pentru 24 de ore de conducerea Penitenciarului Poarta Albă.

Era ora 11.20 când la poarta impunătoarei vile a patronului echipei Steaua a poposit o limuzină de lux în care pe scaunul din dreapta şoferului trona chiar Gigi Becali. Înainte de a intra în curte a anunţat presa că va face declaraţii, nu se va ascunde, dar vrea să îi fie lăsată în pace familia.

„Mâine (n.r. azi) la ora 9.00 trebuie să fiu la Porta Albă, de fapt cu jumătate de oră mai devreme, adică la 8.30. Mă duc acasă, apoi la cimitir, după care trebuie să mă prezint la Poliţie dar o să stau de vorbă cu voi. Lăsaţi-mi familia, o să rămân eu cu voi până la adânci bătrâneţi", a tranşat lucrurile omul de afaceri. A intrat, şi-a pupat familia, s-a schimbat şi a plecat la cimitir să vadă mormintele familiei. Pentru că maşinile se mişcau prea încet, în stilul caracteristic a coborât şi s-a dus la celebrul bar al familiei Becali, Bugy Bar.

Becali a ajuns acasă înainte de prânz

Patronul Stelei a fost  învoit 24 de ore
Patronul Stelei a fost învoit 24 de ore

S-a îmbrăţişat cu cei prezenţi pe terasă, a salutat de-a valma ziariştii, muncitorii care lucrau pe stradă la reţeaua de gaze şi şoferii din trafic. La cimitir s-a închinat la impunătoarele morminte ale familiei şi a început să fie vechiul Becali.

Apoi a vizitat mormintele rudelor

Patronul Stelei a fost  învoit 24 de ore
Patronul Stelei a fost învoit 24 de ore

A plâns, a răcnit la câţiva bodiguarzi care din exces de zel bruscau jurnaliştii, a vorbit de-a valma despre iertare, Ponta, Băsescu, graţiere şi drepturile omului. A trecut de la „Vreau ca toată Ţara Românească să fie becalizată, pentru că va fi numai mântuire", la „crezi că poţi să fii fericit când plăteşti 15 milioane de euro în ţara ta şi după aia nu te lasă să îţi vezi familia?".

Nu a pierdut însă ocazia să se plângă de nedreptatea care i se face

Patronul Stelei a fost  învoit 24 de ore
Patronul Stelei a fost învoit 24 de ore

După aproape trei ore s-a întors acasă unde a luat masa cu mai mulţi fotbalişti de la Steaua însoţiţi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Oamenii au păreri împărţite despre gradul de vinovăţie al lui Gigi dar tuturor le este milă de el. „Familia mea şi a lui au fost deportate împreună. Ceva a făcut dar zic gata că a pătimit destul!" crede Tanti Florica „machidoanca".

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Ulterior, el a primit un spor de pedeapsă de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. Becali este încarcerat acum la Penitenciarul Poarta Albă.

simeon stalpnicul png

Tudor Dragomirescu, muncitor: „Becali a făcut mult bine şi nu merită ceea ce pătimeşte. Eu cred că nu a greşit atât de mult cum spun unii. Îl ţin în puşcărie să nu vorbească mult despre ei pentru că ştie multe".

simeon stalpnicul png

Pavel Marian, muncitor: „Chiar dacă a greşit, ajunge. El are gura spurcată asta o ştie toată lumea şi de multe ori a zis lucruri urâte, dar eu zic că ajunge cât a stat la închisoare. Deşi o vină are şi el ar trebui să îl ierte".

Roşu Marinică Gabriel, lucrător vulcanizare: „Mie îmi pare rău de el şi de ce păţeşte. Cred că are o parte de vină, dar parcă suferă prea mult. Nu a omorât pe nimeni aşa că nu au de ce să îl chinuie atâta. Sunt alţii mult mai vinovaţi şi nu păţesc nimic".

Marioara Dumitru, comerciant: „Aici la noi în Pipera ne iubim toţi aşa că îl iubim şi pe el. Cred că nu a făcut bine că s-a grozăvit ce sumă mare a dat el drept ajutoare. Din păcate cu justiţia nu te pui! Zice că este o victimă dar exagerează pentru că a pătimit numai el".

Ion Dicu, pensionar: „Este într-adevăr o victimă a sistemului care s-a folosit de el. Acum nu mai au nevoie de el şi îl lasă să sufere. Cred că au profitat alţii de el. Nu mă pot substitui justiţiei dar ceva a făcut el. Adevărat că a fost mână largă, dar a trecut prea uşor de la o extremă la alta".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net