Garsonieră la 17.600 de euro şi apartamente de 26.000 de euro. Ofertă surpriză la Târgul Imobiliar

Ultima actualizare:

    Oferta este valabilă doar în aceste zile la Târgul Imobiliar de la Sala PalatuluiFoto: Click!
Oferta este valabilă doar în aceste zile la Târgul Imobiliar de la Sala PalatuluiFoto: Click!

Ce mult au scăzut preţurile locuinţelor! Oferta este valabilă doar în aceste zile la Târgul Imobiliar de la Sala Palatului, unde o garsoniră în zona Fundeni poate fi achiziţionată cu 17.600 de euro, iar un apartament cu două camere la doar 26.000 de euro.

Dacă până acum locuinţele cu preţurile cele mai scăzute se aflau în sudul Bucureştiului, de data aceasta ne îndreptăm atenţia câtre zona Fundeni.

În complexul New City Residence o garsonieră se vinde cu 17.600 euro. Şi pretul pe metru pătrat a intrat la apă la târgul imobiliar, mai exact 550 euro/mp. Şi în Popeşti Leordeni preţurile locuinţelor sunt în scădere. O garsonieră porneşte de la 19.125 euro, iar un apartament cu două camere de la 26.000 euro. Apartamentele cu trei camere au preţuri ceva mai mari. Le găsim de la 45.500 euro, iar în cazul caselor, preţul minim este de 64.000 euro.

"Chiar dacă tendinţa generală a pieţei imobiliare este de creştere a preţurilor locuinţelor cu aproximativ 3-5% faţă de anul trecut, în cadrul primului târg imobiliar al anului 2015 expozanţii vin cu oferte mai mari şi automat cu preţuri semnficativ mai mici decât în 2014", a declarat Adina Paţilea, brand manager al Targului Imobiliar PROJECT EXPO.

Preţuri promoţionale sunt şi în oferta Confort Village Corbeanca unde un apartament în vilă costă 39.000 euro, faţă de peste 60.000 euro, preţul afişat iniţial de dezvoltator. 30.000 euro costă şi construcţia unei case cu două camere şi garaj, care, garantează dezvoltatorul este antiseismică. Fiind ridicată pe structura metalică uşoară, este gata în trei luni, cu tot cu finisaje, şi, mai mult de atât, nu face niciodată igrasie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net