Eleva «violată», mutată într-o şcoală cu 90% profesoare

Ultima actualizare:

    Oana a fost  adusă marţi la  şcoală, se pare,  chiar de mama ei
Oana a fost adusă marţi la şcoală, se pare, chiar de mama ei

După ce a trecut printr-o „traumă" din cauza unui profesor tânăr, şefii din Educaţie au vrut să se asigure că Oana, eleva de la „Jean Monnet" este în „siguranţă". Aşa că, au ales să o mute la un liceu unde profesorii sunt 90% femei. Oana a început deja şcoala la liceul bucureştean „Mihail Sadoveanu".

De frică să nu mai păţească ceva cu vreun cadru didactic, inspectorii şcolari au ales să o trimită pe Oana R., eleva care l-a acuzat pe profesorul de sport Octavian Vişan de viol, într-o şcoală unde majoritare sunt femeile.

simeon stalpnicul png

Asta după ce, tot ei au trimis-o în toamnă la Liceul „Jean Monnet". Acum, Oana a început cursurile la „Mihail Sadoveanu".

simeon stalpnicul png

A ajuns aici după ce corpul profesoral de la liceul de fiţe a decis să nu o dea afară pe uşa din dos, exmatriculată, ci doar i-a scăzut nota la purtare şi i-a dat şansa să poată fi transferată.

La „Mihail Sadoveanu" aceasta a fost primită ca orice alt elev venit prin transfer, iar unii profesori chiar nu ştiu nimic despre scandalul în care a fost implicată. Doar cei din conducere au fost informaţi, poate şi pentru a avea mai multă grijă de ea.

„Printre elevii transferaţi a fost şi o tânăra venită de la Liceul «Jean Monnet». Va fi tratată normal, ca orice elev căruia nu i s-a întâmplat nimic. Nici nu-mi doresc să i se mai întâmple ceva. Aici avem un corp profesoral format în proporţie de 92% din femei. Probabil de aceea am şi fost aleşi", ne-a declarat Sorina Creţu, directorul Liceului „Mihail Sadoveanu". Se pare că, pentru a fi sigură că nu mai sunt probleme, chiar mama Oanei ar fi venit în ţară, ba chiar a mers cu tânăra la noua şcoală, pentru a sta de vorbă cu profesorii.

Proful de sport face «victime» pe Facebook cu pozele de la 2 ani

A trăit momente dure în închisoare, după ce a fost acuzat că a violat-o pe eleva sa de la "Jean Monnet".

După ce a fost eliberat, Octavian Vişan îşi revine foarte greu: nu mai iese din casă, ascultă melodii despre libertate şi singurătate, stă pe Internet şi vorbeşte cât e ziua de lungă cu sutele de prieteni pe care şi i-a făcut în ultimele luni pe Facebook.

Vişan, alături de mama care l-a apărat tot timpul cât a fost în închisoare

simeon stalpnicul png

Octavian poza “sexy” şi când era mic

simeon stalpnicul png

„Hai, să nu mai fim trişti... Eşti un bombonel!", îi spune una din multele fete care îl contactează zilnic. Ca să îi arate că a fost „un dulcic" mereu, proful a postat şi două fotografii de când avea 2 ani. Peste 180 de domnişoare au sărit să comenteze şi să îi facă declaraţii de... admiraţie şi respect!

Mai citeşte:

Eleva «violată» a început şcoala într-un liceu nou

La un pas să fie exmatriculată, eleva «violată» stă prin cafenele

EXCLUSIV!

Fostul iubit al elevei de la «Jean Monnet»: «Nu cred că a violat-o proful»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net