Ea e femeia de serviciu care a murit în clubul Colectiv

Ultima actualizare:

    Fiica cea mare îşi plânge mama moartă în incendiul din clubul Colectiv Foto: captură Antena 1
Fiica cea mare îşi plânge mama moartă în incendiul din clubul Colectiv Foto: captură Antena 1

Tragedia de vineri noapte (30 octombrie) din clubul Colectiv a îndoliat zeci de familii. O femeie de serviciu, în vârstă de 38 de ani, care s-a dus la club în locul unei colege se află printre cei 30 de morți. Decesul ei a provocat durere de nedescris pentru cei 5 copilaşi rămaşi acum fără niciun sprijin.

Era mama a cinci copii. Femeia se ocupa de curățenie, dar nu era tura ei în acea seară fatidică. S-a dus în locul unei colege care a sunat-o să îi spună că se simte rău. Nu a mai apucat să se întoarcă acasă la micuţii ei. A murit călcată în picioare de mulţimea care s-a panicat în momentul în care a izbucnit incendiul. Soţul ei a murit şi el într-un accident de serviciu, iar acum cei cinci îngeri au rămas orfani. Copiii au următoarele vârste: 11 ani( gemenii) , 14 ani, 16 ani și 23 ani.

"Măicuţa mea nu mai e. A murit. Am simţit că nu mai am cui să mă plâng. E cea mai grea durere. Ea ne făcea tot ce era mai bun. Foarte mult s-a chinuit cu noi. Nu ne-a dat niciodată", a declarat Camelia, fiica Mariei, duminică seară în cadrul ediţiei speciale a emisiunii ''Acces Direct'', de la Antena 1.

Mama lor a plecat cu o jumătate de oră mai devreme de acasă, dar nu a uitat să îi spună uneia dintre fete că atunci când se va întoarce acasă vor merge împreună în parc. "Mi-a spus că atunci când o să se întoarcă acasă de dimineaţă o să meargă cu mine să îmi ia nişte ghete frumoase şi apoi mergem în parc", a adăugat şi Denisa, una dintre fetele Mariei Ion.

Vineri noapte (30 octombrie), incendiul produs în Club Colectiv a ucis 30 de oameni și a rănit alți 184. La ora actuală, 146 de persoane au rămas internate în spitalele bucureștene, 90 dintre ele fiind grav rănite. România este în doliu național timp de trei zile, începând cu sâmbătă (31 octombrie).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net