De singurătate, a sărit în gol de la etajul 17

Ultima actualizare:
Tânăra a sărit de la  un balcon aflat la  etajul 17, la o înălţime  de circa 55 de metri
Tânăra a sărit de la un balcon aflat la etajul 17, la o înălţime de circa 55 de metri

A divorţat de soţul ei acum câteva luni şi de atunci viaţa ei sentimentală a devenit un adevărat calvar. A suferit atât de tare din dragoste, că a decis să-şi curme zilele chiar de Valentine's Day.

Bucureştenii care au trecut ieri dimineaţă prin apropierea hotelului Intercontinental au avut parte de o scenă desprinsă din filmele de groază. Trupul unei tinere în picaj de la balconul hotelului s-a zdrobit de asfalt chiar la intrarea cafenelei de la parter. Femeia, în vârstă de 35 de ani, şi-a plănuit sinuciderea chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, potrivit anchetatorilor. Reporterii Click! au aflat că tânăra, Elena Tufiţa, locuia în sectorul 2 al Capitalei, era divorţată de ceva timp şi nu îşi refăcuse viaţa. Vecinii spun că Elena era o fată cuminte, timidă, poate mult prea retrasă.

"Era o persoană ciudată, asta e clar. Mergea cu capul în jos, nu băga lumea în seamă sau vorbea aiurea, aşa, fără noimă. Ea nu a venit niciodată să plătească întreţinerea pentru apartamentul pe care l-a închiriat. Veneau numai proprietarii. Sincer, am văzut că e ceva în neregulă cu ea, ştiu că o lăsase bărbatul. Nu mă surprinde gestul ei", ne-a spus Valeria Micloş, administratorul imobilului în care locuia Elena Tufiţa. Potrivit primelor informaţii, femeia s-a cazat marţi după-amiază la Hotel Intercontinental, în jurul orelor 14.00.

† Elena s-a zdrobit de scările Braseriei Corso


    Tânăra a sărit de la  un balcon aflat la  etajul 17, la o înălţime  de circa 55 de metri
Tânăra a sărit de la un balcon aflat la etajul 17, la o înălţime de circa 55 de metri

Ar fi cerut să închirieze o cameră la un nivel cât mai înalt şi a plătit aproximativ 100 de euro pentru aceasta. Surse judiciare susţin că în camera de hotel nu a fost găsit nici un bilet care să justifice gestul femeii. Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia.

Cazul Elenei nu este singular. În anii trecuţi, alţi doi tineri au ales să moară aruncându-se din Hotelul Intercontinental. În iunie 2012, un tânăr de 27 de ani, din Constanţa, a plonjat de la etajul 9. Tânărul, care lucra în Capitală, a telefonat unui prieten cu puţin timp înainte de a se sinucide, mărturisind ce are de gând să facă şi motivul: o dezamăgire în dragoste. Imediat după terminarea convorbirii, prietenul sinucigaşului a sunat la recepţia hotelului, însă a fost prea târziu pentru a se putea interveni. De asemenea, în iulie 2006, tot un tânăr, de 21 de ani, din judeţul Braşov, s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului. Bărbatul a murit în drum spre spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net