EXCLUSIV Mutilată de pistolar, Daniela a fost părăsită de iubit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tânăra mutilată de pistolarul din Militari trăieşte de câteva zile o nouă dramă. Cel pe care se baza ca să-i mai aline suferinţa în cel mai cumplit moment din viaţa ei a abandonat-o tocmai acum. Daniela Borz a fost părăsită duminică de iubitul ei.

Daniela Borz se bucura din plin de viaţă, ca orice tânără la 23 de ani. Era înconjurată de prieteni, ieşea în oraş, la petreceri şi avea un iubit, la care ţinea enorm.

Visele frumoase, ambiţiile şi veselia ei molipsitoare au dispărut însă brusc pe 23 noiembrie, iar locul lor a fost luat de durere, lacrimi şi disperare. Desfigurată de glonţul tras de Mihai Chiriţă, Daniela nu-şi revine din şoc.

Îi are alături pe părinţii ei şi pe prieteni, însă imaginea pe care o vede în fiecare zi în oglindă o cutremură de fiecare dată.  Nu mai este nimic la fel. Iar cel cu care împărţea şi bune şi rele de câteva luni a ţinut şi el să-i arate că aşa este. Iubitul Danielei a rupt relaţia cu ea duminică seară, la doar câteva zile după ce familia Borz a fost  lovită de nenorocire.

Mihai Chiriţă

simeon stalpnicul png

"Cel mai frumos cadou de Sărbatori pe care ţi-l poate face persoana «iubită» în momentele grele prin care treci este să se despartă de tine...", le-a scris Daniela prietenilor, cărora a vrut să le împărtăşeasă şi de această dată suferinţa. 

Tatăl Danielei, Anton Borz, speră însă ca fata lui să treacă repede peste acest hop. "Ăştia sunt oamenii. Nu e o pierdere", ne-a spus tatăl tinerei.

În timp ce Anton Borz şi fiica lui suportă cu greu urmările faptei lui Mihai Chiriţă, agresorul face tot ce poate pentru a fi liber. Pistolarul s-a prezentat ieri în faţa judecătorilor cerând să iasă din arest.

El spune că este dispus să plătească oricât pentru «sănătatea» Danielei, chiar dacă este vorba de intervenţii chirurgicale efectuate în clinici de specialitate din afara ţării.

În ziarul de sâmbătă,  30 noiembrie, v-am prezentat în exclusivitate cât de frumoasă era Daniela,înainte să fie împuşcată de Mihai Chiriţă, şi cum arată acum

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

EXCLUSIV! «Mai bine mă omora decât să-mi nenorocească fata»

El e pistolarul care a terorizat Capitala

EXCLUSIV FOTO «Nu sunt un monstru!». Declaraţii cutremurătoare în premieră ale tinerei împuşcate în ochi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net