13 clanuri mafiote conduc Capitala!

Ultima actualizare:
Sectorul 6
Sectorul 6

Clanurile interlope au pus stăpânire pe tot Bucureştiul! În fiecare sector există câte două-trei grupări mafiote care bagă teroarea în oameni. Cer taxe de protecţie, racolează femei de pe stradă, vând droguri, sechestrează persoane şi chiar le ucid. Poliţiştii încearcă să le destructureze, însă nu reuşesc.

În fiecare oraş din România domneşte câte un clan, însă Bucureştiul a fost acaparat de tot. Nu mai puţin de 13 grupări fac legea. Fiecare sector este condus de mai mulţi interlopi, care şi-au dobândit notoritatea prin fapte extrem de grave: de la escrocherii şi tâlhării, până la proxenetism şi luare de vieţi omeneşti. Din păcate, toată lumea ştie de existenţa lor, de la poliţişti şi până la oameni politici, însă nimeni nu reuşeşte să le vină de hac. Sunt mulţi, puternici şi cu bani. Click! a pus fiecare clan pe harta Capitalei şi iată ce a ieşit!

Sectorul 6
Sectorul 6

Sectorul 6
Sectorul 6

Clanul lui Sandu Geamănu se ocupă cu furtul de maşini de lux, devenind celebru după ce i-a şterpelit limuzina lui Gigi Becali. Sandu Geamănu se află acum în puşcărie, fiind condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce, împreună cu alţi trei membri ai grupării sale, a torturat un bătrân în locuinţa acestuia. Oamenii lui aflaţi în libertate acţionează în continuare. Clanul Sadoveanu operează în acelaşi sector şi este condus de Cristian Mitrache. Gruparea face trafic de carne vie şi proxenetism, organizează răpiri, furturi de maşini sau din locuinţe, trafic de droguri şi tâlhării. Liderul se află după gratii.

Sectorul 6
Sectorul 6

Se ocupă de prostituţie, cămătărie, şantaj, trafic de droguri şi furturi din locuinţe. Atacurile cu săbii, topoare şi pistoale fac parte din arsenalul grupării. O altă grupare din sectorul 2, specializată în traficul de droguri, cămătărie, furt din magazine şi şantaj, este clanul Caran, condus de Mitu al lui Caran.

Sectorul 6
Sectorul 6

Sectorul 6
Sectorul 6

În CV-ul mafioţilor se regăsesc infracţiuni precum răpire de persoane, şantaj, proxenetism, afaceri ilegale cu fier vechi, trafic de droguri, violuri şi extorcare. În sectorul 3 este influent şi clanul condus de Sile Pietroi, care s-a implicat în acţiuni precum tâlhărie, lipsire de libertate, şantaj şi bătăi.

Sectorul 6
Sectorul 6

Sectorul 6
Sectorul 6

În sectorul 4, taxele de protecţie sunt specialitatea grupării cunoscute pentru acte de o cruzime înfiorătoare. Adesea îşi torturau victimele, rupându-le mâinile şi picioarele, sau le aplicau electroşocuri. Capul grupării, Gheorghe Mustaţă, se află în libertate. Clanul Gruia este stăpân peste o parte din sectorul 4, acesta operând în zona Progresul. Comerţul cu fier vechi, furturile, recuperările de datorii şi taxele de protecţie sunt specialitatea grupării ţigăneşti.

Sectorul 6
Sectorul 6

Clanul Ştoacă operează în sectorul 5. Gruparea condusă de Ion al lui Ştoacă este una dintre cele mai mari reţele de trafic de heroină. Tot în această zonă mai fac legea şi clanul lui Pian, dar şi cel al Cămătarilor.

Sectorul 6
Sectorul 6


    Sectorul 6
Sectorul 6

Primul este condus de Eugen Preda, aflat, în prezent, în puşcărie pentru că a coordonat cel mai mare furt de armament comis vreodată în România - furtul de la Ciorogârla. Clanul Vasiloi, condus de Gheorghe Dincă, se ocupă cu traficul de persoane, taxe de protecţie şi recuperări de datorii. Clanul lui Bubă, condus de Adrian Tuli, este specializat în taxe de protecţie, proxenetism, recuperări şi perceperea de taxe suplimentare pentru locurile de veci din cimitirul „Sfânta Vineri".

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net