Bunicii materni ai copilului ucis de maidanezi, primele declaraţii. Fratele lui Ionuţ, încă traumatizat

Ultima actualizare:

Bunicii materni ai copilului au vorbit pentru prima dată de la tragicul eveniment, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, iar bunica lui a povestit cum fratele lui Ionuţ, Andrei, încă plânge încontinuu, iar mama lui e de neconsolat.

"Când a văzut la televizor, Andrei se ţinea cu mâinile de cap şi spunea «Nu am fost acolo, mai departe nu am fost». E încă în şoc, plânge noaptea, plânge ziua. Îl strigă pe Ionuţ şi îşi aduce aminte că Ionuţ nu mai e. Mama lui Ionuţ umblă în braţe cu un căţeluş şi plânge toată ziua", a povestit bunica lui Ionuţ.

Din punctul lor de vedere, bunica care se afla cu Ionuţ nu este în niciun fel responsabilă.

"Era o femeie care îşi apăra copiii. Eu am zis că nu mă simt responsabilă să merg cu doi copii. Dacă se ducea şi ea cu ei, o mâncau şi pe ea", a mai adăugat femeia.  

Ionuţ Anghel a fost ucis de maidanezi în Parcul Tei din Capitală în urmă cu o săptămână. La întreaga scenă a fost martor fratele micuţului, în vârstă de şase ani. Cei doi scăpaseră de sub supravegherea bunicii şi ajunseseră pe un teren privat din apropierea parcului. Medici legişti care au făcut autopsia lui Ionuţ s-au declarat fost şocaţi de felul în care ajunsese trupul micuţului.

Tatăl copilului ucis de maidanezi a găsit puterea de a trage un semnal de alarmă, pentru ca asemenea tragedii să nu mai repete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net