Fă-ţi birou în autobuzele cu etaj!

Ultima actualizare:

    Reporterul Click! a  testat conexiunea  wireless: “Într-un  minut mă uitam la  poze cu Palatul  Parlamentului  pe Internet”
Reporterul Click! a testat conexiunea wireless: “Într-un minut mă uitam la poze cu Palatul Parlamentului pe Internet”

Autobuzele cu etaj au intrat în era internetului. De câteva zile, turiştii care circulă pe linia Bucharest City Tour au Calea Victoriei la doar un click distanţă. Gata cu pliantele şi ghidurile audio, în cele patru autobuze turistice e la modă internetul acum! RATB a dotat cele patru autovehicule supraetajate cu wireless gratuit.

E suficient să fi purtător de laptop, tabletă sau smartphone ca să afli, cu câteva click-uri, tot ce vrei despre monumentele istorice pe lângă care treci.

Plimbarea la etaj e cu atât mai plăcută cu cât conexiunea este una foarte bună. Trebuie doar să te loghezi pe reţeaua „Turist", pusă la dispoziţie gratuit de RATB, că în următoarele secunde poţi naviga lejer între zecile de pagini despre obiectivele întâlnite pe traseu.

Şi cu siguranţă ai ce vedea: Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Tăranului Român, Muzeul "Grigore Antipa", Palatul Victoria, Ateneul Român, Biserica Creţulescu, Casa Centrală a Armatei, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului sau Patriarhia Română.

Linia funcţionează pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, care are 14 staţii şi poate fi parcurs în aproximativ 50 minute.

Biletul costă 25 de lei

Proiectul Bucharest City Tour are patru autobuze turistice, fiecare cu câte 77 locuri, care circulă între Piaţa Presei şi Piaţa Unirii. Autobuzele sunt dotate cu ghid audio în limbile română şi engleză. Din acest an sunt echipate şi cu sistem wireless.

Preţul unui bilet e de 25 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii între 7 şi 14 ani. Maşinile fără acoperiş circulă între 10.00 şi 22.00.

Click! spune

Traseul are aproximativ 16 km şi 14 staţii. Circuitul începe de la Piaţa Presei, cu staţionare la Piaţa Unirii. Cardul achiziţionat este valabil 24 de ore de la prima validare, astfel că turiştii se pot mişca în voie la diferitele obiective din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net