ŞOC! Cel mai mare scandal din politică din ultimii 20 de ani?! Emil Boc, filmat în fundul gol!

Ultima actualizare:

    Boc (foto: Sever Gheorghe / Petrică Tănase)
Boc (foto: Sever Gheorghe / Petrică Tănase)

Fostul premier al României a fost surprins în ipostaze extrem de intime de către un amator.

Aflat la un centru de fitness din Bucureşti, Emil Boc a fost filmat în timp ce se schimba într-un vestiar.

Filmarea în care este surprins actualul preşedinte PDL are numai câteva secunde, dar arată suficiente detalii intime ale acestuia. În plus, în înregistrare se pot vedea mai mulţi bărbaţi cu părţile intime acoperite de prosoape ce trec nestingheriţi pe lângă Emil Boc.

Filmarea, de o calitate medie, a fost realizată, cel mai probabil, cu un telefon mobil, fiind difuzată în cadrul emisiunii "Un show păcătos" de luni seară, de la Antena 1.

Imaginile în care Emil Boc apare în costumul lui Adam ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte eficienţa Serviciului Român de Protecţie şi Pază, cel ce era însărcinat cu supravegherea permanentă a fostului premier. Din primele bănuieli, filmarea a fost făcută chiar de către unul dintre membrii SPP prezenţi în acelaşi centru cu Emil Boc.

Emil Boc şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru săptămâna trecută, fiind înlocuit cu Mihai Răzvan Ungureanu. Preşedintele PDL a fost vizat de protestele din Bucureşti şi din ţară, la începutul acestui an, alături de preşedintele Traian Băsescu.

Citeşte şi:

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net