Aşa va arăta parcul de şase milioane de euro - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Carusel şi montagne russe de 150 de metri înălţime, ştrand sub formă de Tom şi Jerry, canal navigabil, tren şi gări, pistă de karting. Acestea sunt câteva dintre surprizele care vor putea fi găsite, din luna mai a anului viitor, în noul „Orăşel al Copiilor”, în Parcul Tineretului din Capitală.

Vreţi să vă distraţi pe cinste fără să plecaţi din Bucureşti? Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone s-a hotărât să transforme vechiul „Orăşel al Copiilor” din Parcul Tineretului în cel mai modern loc de distracţii din România.

Cei care nu vor putea merge la mare vor avea la dispoziţie plaje artificiale cu şezlonguri, două piscine şi mai multe bazine pentru adulţi. În tot parcul vor fi amplasate fântâni arteziene ale căror jeturi de apă vor fi coordonate prin calculator.

Într-un colţ va fi amenajată o zonă pentru amatorii de lectură, care va beneficia de o bibliotecă electronică. „Estimăm ca proiectul să coste în jur de 6 milioane de euro, iar licitaţia pentru stabilirea constructorului va avea loc în luna septembrie”, a promis primarul sectorului 4.

În afară de clasicele locuri de joacă, atracţia pentru copii o va reprezenta un castel, unde aceştia se vor putea distra atât iarna cât şi vara. Un chioşc pentru fanfară, un canal navigabil pentru amatorii de plimbări cu barca sau hidrobicicleta şi o pistă unde copiii vor putea învăţa regulile de circulaţie sunt alte atracţii.

În sfârşit, trenul care a circulat în urmă cu zeci de ani prin parc îşi va relua circulaţia, la capetele parcului urmând să apară două gări.

Caruselul şi biblioteca în aer liber Roata va avea o  înălţime de150 metri,  iar salade lectură va dispune de wireless

Râu în formă de floare Amatorii de plimbări cu barca vor avea la dispoziţie un canal navigabil

Trenuleţ şi gară - Vizitatorii vor  putea face  turul parcului cu un tren

Ştrand sub formă de Tom şi Jerry - Cei care nu vor putea ajunge la mare au la dispoziţie plaje  artificiale, piscine şi şezlonguri

Locuri de joacă- Copiii vor avea la dispoziţie zone speciale pentru distracţie

Castel de poveste- Va fi un tărâm de poveste  unde copiii se vor întâlni  cu  personajele  preferate din  basme. Aici se vor putea juca şi iarna

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net