Tânărul care a ucis doi oameni cu BMW-ul este fiul unui fost şef de la BCR - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Andrei Traian Andronie, tânărul în vârstă de 20 de ani care sâmbătă dimineaţă a ucis un taximetrist şi o femeie pe Calea Floreasca, în timp ce conducea un BMW X5, este un copil de bani gata. Tatăl acestuia a fost, timp de cinci ani, vicepreşedinte executiv pe corporate banking la BCR. Apoi, până în ianuarie 2011, tatăl lui Andrei a fost vicepreşedinte executive al Băncii Feroviare.

Andrei venise doar în vizită în Bucureşti pentru că este student la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Haga, Olanda. Andrei a trecut pe contul său de Facebook că este absolvent al Colegiului „Spiru Haret" din Capitală.

Tânărul cu BMW X5, care conducea cu viteză foarte mare pe Calea Floreasca şi care a ucis un taximetrist şi o tânără, studiază în Olanda. Oamenii legii susţin că, în urma impactului, acul bolidului s-a oprit la 180 de kilometri pe oră.

Sâmbătă seară, pe numele tânărului acuzat de ucidere din culpă a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Nu a vrut să i se testeze alcoolemia

Daniel Piştea, Inspector Principal Brigada Rutieră, a declarat că tânărul este audiat.

"La terminarea audierii vom stabili dacă se vor dispune măsuri preventive faţă de acesta. S-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cu infracţiunea de refuz de recoltare de date biologice", a spus Piştea.

Inspectorul principal de la Brigada Rutieră a confirmat faptul că şoferul cu BMW era urmărit de un echipaj al poliţiei, atunci când a avut loc impactul.

"Doi colegi de-ai mei s-au deplasat în spatele lui, când s-au apropiat de el, acesta a mărit viteza. L-au somat să oprească, dar acesta nu a vrut. Colegii mei l-au urmărit", a mai spus inspectorul principal.

Poliţiştii l-au urmărit pe strada Ramur Tei, Barbu Văcărescu, Ştefan cel Mare, dreapta pe Calea Floreasca, unde s-a produs accidentul.

Daniel Piştea a mai spus că de la locul impactului dintre BMW şi celălalt autoturism şi până la locul unde taxiul s-a izbit de copac sunt 100 de metri.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Martor la accidentul la 180 km/h, de pe Calea Floreasca: «Maşina era făcută zob»

Accident grav pe Calea Floreasca. Doi oameni au murit, alţi trei sunt răniţi

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net