Ce muşchi a pus pe el Vanghelie junior!

Ultima actualizare:

    2014- De când studiază peste Ocean, Alexandru şi-a  lăsat barbă, s-a vopsit  şi a pus muşchi pe el (Fotografii: Facebook)
2014- De când studiază peste Ocean, Alexandru şi-a lăsat barbă, s-a vopsit şi a pus muşchi pe el (Fotografii: Facebook)

Trăieşte visul american! Alexandru Vanghelie (20 de ani) e la peste 9.000 km de casă, dar pare să fi găsit metoda perfectă să-şi aline dorul de familie. Trage din greu la sala de forţă, chiar şi-n miez de noapte, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

"Am lipsit cam mult din peisaj!" Aşa şi-a anunţat Alex revenirea pe meleagurile mioritice. Mai întâi, însă, a făcut o oprire la Barcelona, unde de câteva zile petrece prin cluburi cu prietenii.

simeon stalpnicul png

Fiul lui Marian Vanghelie învaţă la o universitate privată din America, iar energia şi-o consumă în sala de forţă. Din toamna anului trecut, tânărul e student la Universitatea Suffolk din Boston.

Alex locuieşte într-un complex rezidenţial de lux din centrul oraşului Boston

simeon stalpnicul png

Fiul lui Vanghelie face sport doar la ore târzii din noapte, când sala de forţă e toată goală

simeon stalpnicul png

După orele de antrenament, Alexandru se poate relaxa la piscina interioară a complexului

simeon stalpnicul png

Ca să-şi ţină fiul la studii, primarul trebuie să scoată anual din buzunar aproximativ 50.000 $. Şi asta nu e tot. Juniorul locuieşte într-un complex rezidenţial din centrul oraşului american, care-l mai uşurează pe edil de câteva mii de dolari lunar. Complexul de lux oferă o panoramă unică asupra oraşului, are piscină interioară, parcare şi sală de forţă. De când a plecat în America, Alex şi-a schimbat radical înfăţişarea, iar asta datorită orelor petrecute în sală. Dacă ziua merge la facultate, seara tânărul petrece ore bune făcând exerciţii şi trăgând de fiare.

El le arată zilnic prietenilor cât de conştiincios şi muncitor e şi postează pe Internet fotografii care-l înfăţişează făcând sport şi la ora 3 dimineaţa. Preferatul său e sacul de box, pe care-l bombardează cu pumni noapte de noapte. Din băiatul firav, Alex a început să arate acum ca un adevărat bărbat. Şi la câtă fibră a pus pe el, sigur a trebuit să-şi înnoiască garderoba. Pe lângă pacheţelele de muşchi cu care s-a ales, Alexandru şi-a schimbat şi freza şi şi-a făcut şuviţe blonde în tot capul.

Se iubeşte cu o blondă

Înainte să plece în SUA, Alexandru Vanghelie bătea cluburile la braţ cu iubita lui, Mădălina. Anul trecut în toamnă, fiul lui Marian Vanghelie era brunet, nu avea pic de barbă şi nici la capitolul muşchi nu era prea dotat. De dragul iubitului, blondina a zburat zilele acestea la Barcelona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
incendiu bucuresti fb png
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
plante freepik jpg
ion luca caragiale captura video jpg
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net