Udrea, în rochiţă de 900 € când vorbeşte despre criză!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

“Dragi români, măsurile de austeritate se prelungesc până în 2014”, ne anunţă cu voce sobră ministrul Elena Udrea. Îşi sprijină mâna pe genunchi, pe rochia foarte şic. Şi foarte scumpă. 900 de euro costă ţinuta purtată de cel mai sexy ministru pe 11 august.

Doar starurile din filme îşi mai permit să poarte rochii ca Elena Udrea! Ministrul turismului a ales din garderoba ei demnă de invidiat o rochiţă neagră, mulată, cu steluţe albe pentru a participa la o conferinţă de presă şi la o emisiune de televiziune.

A explicat despre măsurile de austeritate, despre îngheţarea pensiilor şi salariilor, despre cum trebuie să mai strângem cureaua. Doar rochiţa ce mai îndulcea afirmaţiile ei.

O ţinută demnă de un star! Creaţia Dolce&Gabbana a fost purtată şi de către frumoasa actriţă Anne Hathaway (cunoscută pentru rolul din filmul “Diavolul se îmbracă de la Prada”) într-un pictorial pentru revista “Marie Claire”, numărul din septembrie, conform STL.ro (foto stânga).

simeon stalpnicul png

Pentru că iniţial s-a zvonit că o astfel de creaţie vestimentară ar costa 17.000 de lire, Elena Udrea a ţinut chiar ea să lămurească “neînţelegerea”. Rochia costă “doar” 780 de lire (900 de euro, adică circa 36 de milioane). “E o poveste halucinogenă! Nu există rochie de purtat ziua de 17.000 de lire”, a scris ministrul pe blogul ei.

Mai citeşte:

Fiul vitreg al Elenei Udrea, bolid de 200.000 €

Udrea, respinsă de la donarea de sânge

Udrea interzice Antenele pe pagina ei de Facebook

Udrea, întâi la coafor, apoi la Cotroceni - FOTO

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net