Tăriceanu: EBa este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală

Ultima actualizare:

Într-o discuţie despre "Ziua porţilor deschise" de la Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe Traian Băsescu de nepotism.

"Băsescu este un artist în a folosi acest limbaj care nu este niciodată acoperit de fapte, din contră, este contrazis. În jurul lui corupţia înfloreşte, nepotismul la fel", a spus Tăriceanu despre şeful statului.

"Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul", a declarat Tăriceanu, lansând atacuri la adresa Elenei Băsescu.

Vorbind despre şansele pe care tinerii le au în România, fostul premier aduce ca argument suprem lipsa corectitudinii statului faţă de studenţi atunci când un om "incapabil" ne reprezintă ţara în Parlamentul European, făcând din nou referire la Elena Băsescu.

"Şi-atunci sigur că tinerii care fac studii văd că nu au niciun viitor şi se întreabă ce se întâmplă cu viitorul lor în condiţiile în care un om incapabil ajunge să îi reprezinte în Parlamentul European numai pentru că este fata preşedintelui", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net