Studenta criminală şi traficantul de droguri vor avea o fetiţă

Ultima actualizare:

    Deşi mai are o  fetiţă cu o altă  femeie, Şatran  spune că nu a  fost îndrăgostit  niciodată
Deşi mai are o fetiţă cu o altă femeie, Şatran spune că nu a fost îndrăgostit niciodată

Claudiu Şatran, în vârstă de 35 de ani, deţinutul din penitenciarul Arad care a lăsat-o însărcinată pe studenta criminală, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre începutul relaţiei cu aceasta şi despre viitorul la care amândoi visează.

Închis în urmă cu 10 ani pentru trafic internaţional de droguri, Şatran a văzut-o pentru prima oară pe Carmen la televizor.

"Eram închis la penitenciarul din Timişoara atunci şi aveam o grămadă de ani executaţi deja. M-am decis imediat să îi scriu, dar doar pentru a o încuraja, deorece ştiam ce o aşteaptă.

I-am trimis prima scrisoare înainte de sărbătorile de iarnă în 2009. Nu am primit răspuns", îşi aminteşte deţinutul.

Fără a intenţiona să o cucerescă, Şatran, fost student şi el la Facultatea de Medicină, i-a trimis o felicitare de 8 martie la care Carmen Bejan nu a ezitat să îi răspundă.

"Timp de un an şi jumătate, ne-am scris zilnic. Eram amici şi ne împărtăşeam toate gândurile", a povestit Claudiu Şatran.

După sute de scrisori, în 24 septembrie 2010 Şatran a fost mutat la Penitenciarul din Arad, iar în 1octombrie cei doi s-au văzut pentru prima oară.

„La prima noastră vizită, i-am dat un inel şi am cerut-o de soţie, iar ea a acceptat. Aveam impresia că ne cunoaştem de o viaţă. De atunci, am avut cam 3 sau 4 întâlniri pe lună", a declarat Claudiu Şatran.

După aproape un an de când Carmen Bejan a acceptat să îi fie soţie lui Claudiu Şatran, în 29 august 2011, cei doi au avut prima vizită intimă.

"Nu am plănuit să facem un copil. Am vrut amândoi o familie şi ne-am dorit copilul, dar am zis să vină când va vrea Dumnezeu.

Atunci când iubeşti pe cineva aşa mult, un copil e o veste extraordinar de frumoasă", povesteşte Claudiu Şatran. Cei doi urmează să se căsătorească.

"Ne vom căsători indiferent dacă ea va fi eliberată sau nu, pentru că asta ne dorim amândoi.

Vă daţi seama că ar fi mult mai bine afară să ne căsătorim, decât aici, dar ce va fi, va fi....", susţine Claudiu Şatran.

Claudiu Şatran, din localitatea arădeană Pecica, urmează să ajungă în faţa comisiei de eliberare în luna martie a acestui an, când speră că va fi pus în libertate.

"În 27 martie voi ieşi pe poarta închisorii. Asta dacă comisia va decide eliberarea mea, dar eu sper să o facă, mai ales că nu am abateri disciplinare şi nici nu am făcut probleme", declară Claudiu Şatran.

Tânăra a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce în 2009 a ucis şi tranşat un bărbat, împreună cu iubitul ei.

Deşi a cerut întreruperea pedepsei pe motiv că este gravidă, acum, nu mai speră să fie pusă în libertate.

"Copilul nu a fost biletul ei de ieşire şi nici vreun plan diabolic. Singurul lucru de care îi e teamă e că va naşte singură, fără ca eu să fiu lângă ea", mărturiseşte Claudiu Şatran.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net