Pistolarul din Militari şi-a luat arma după ce a fost bătut în faţa aceluiaşi magazin!

Ultima actualizare:

Mihai Chiriţă a fost reţinut, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Atacatorul susţine că este nevinovat şi că de fapt a încercat să se apere. "Mihai Chiriţă a văzut că în faţa blocului surorile sale erau bătute de mai mulţi bărbaţi şi o femeie. Acesta avea pistolul cu neletale la el şi a tras două focuri sperând că atacatorii se vor potoli. Din contră, aceştia s-au îndreptat violenţi asupra lui şi atunci el a tras în plan orizontal 2-3 focuri de armă", a declarat avocatul tânărului.

Întrebat de ce Mihai Chiriţă a împuşcat-o pe tânără în ochi, avocatul agresorului a spus că acest fapt a fost o "consecinţă total neplăcută şi nefavorabilă".

Apărătorul tânărului a declarat că acesta şi-a cumpărat arma pentru a se apăra, după ce a fost bătut în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, din cauza rănilor grave suferite a fost nevoit să se trateze la o clinică din Viena.

Mihai Chiriţă, cunoscut sub numele de Mario, şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei. El va fi prezentat astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de ultraj, vătămare corporală gravă și uz ilegal de armă neletală.

Surorile pistolarului, Florentina, care este avocat, şi Mariana Cristina, şi tatăl, Tomiţă Chiriţă, au fost puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net