Ionuţ, copilul ucis de câini, îi trimite mamei sale mesaje din lumea de dincolo

Ultima actualizare:

Primele semne de la Ionuţ, copilul ucis de câini în Capitală, au pus-o pe gânduri pe mama lui. Andreea Anghel se temea să le priceapă semnificaţia, dar simţea că lucrurile nu pot fi doar simple coincidenţe.

Lui Ionuţ îi plăcea să adune sticlele goale din casă şi să le arunce la gunoi. Mama lui Ionuţ a povestit, pentru România TV, un moment straniu. În urmă cu câteva zile, o sticlă goală din plastic, aflată pe masa din bucătărie, s-a rostogolit direct în coşul de gunoi.

O altă întâmplare ciudată: mama lui Ionuţ a găsit un fir verde de busuioc. Planta, la început firavă şi-a croit drum printre buruieni, a crescut şi acum e la un pas să înflorească. Nu poate fi o coincidenţă, mărturiseşte Andreea Anghel.

"Pentru noi totul e schimbat. În loc să mergem în parc, cum mergeam cu Ionuţ şi cu Andrei, venim aici şi stăm lângă Ionuţ altfel decât stăteam înainte", a spus tatăl băieţelului.

Mama lui Ionuţ ne-a povestit un alt moment care a făcut-o să-i bată inima cu putere. Într-o zi a vrut să aşeze câteva cărţi în bibliotecă. Una a căzut jos. A ridicat-o şi s-a uitat la titlu: "Mama şi copilul".

În amintirea lui Ionuţ, mama lui a postat pe Internet un mesaj emoţionant. "Ne-ai adus patru ani frumoşi, fericiţi şi împliniţi... Aş da orice să îmi mai dai un pupic dulce, aşa cum numai tu ştiai. Te vom iubi veşnic până când ne vom revedea!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net