Doctor Monica Pop: "Dacă Mircea Lucescu e optimist, recuperarea va merge bine"

Ultima actualizare:

    Dr. Monica Pop
Dr. Monica Pop

Directorul Spitalului de Oftalmologie, medicul Monica Pop, a vorbit despre nefericitul eveniment în care a fost implicat Mircea Lucescu, dar şi despre intervenţia chirurgicală suferită de acesta.

"Nu cred că averea lui Ahmetov e importantă, ci lecţia de viaţă pe care a dat-o. A făcut un gest absolut deosebit venind în România", a declarat Monica Pop la Realitatea TV. "Felul în care a vorbit despre medicina românească şi faptul că are încredere în medicii români ne mobilizează", a spus ea.

"Mircea Lucescu beneficiază de un anestezist foarte bun, o doamnă doctor foarte competentă. Important este că medicii de la Universitar au cerut asistenţă de la alte spitale. Nu se întâmplă deseori acest lucru, sunt orgolii mari, iar în acest caz e bine că s-a trecut peste ele". Monica Pop a mai precizat: "Sunt medici deosebit de buni aici. Şi sunt oameni care au plecat să se opereze afară absolut degeaba".

Despre Mircea Lucescu, ea a spus: "Sunt convinsă că va depăşi acest moment. A colaborat perfect înainte de a intra în sală, să nu uităm că a vorbit despre fotbal. Aceasta înseamnă că e un pacient curajos. Un pacient optimist va merge bine, de mii de ori am testat asta. La pesimişti, lucrurile s-au agravat. Dacă el e optimist, recuperarea va merge bine", a fost de părere specialistul.

"Mă temeam de anestezia corpului operat, căci să nu uităm că a mai suferit o intervenţie chirurgicală acum ceva vreme. Dar iată că lucrurile au mers bine", a declarat Monica Pop, imediat medicii au anunţat că operaţia s-a încheiat. Ea a început chiar să glumească, spunând că se pricepe la fotbal şi ştie ce este acela offside: "Fac parte dintr-o familie de microbişti", a explicat medicul.

"Nu va fi o recuperare simplă. Trebuie să scape de dureri şi să înveţe să respire din nou bine. Orice intervenţie chirurgicală necesită un timp pentru recuperare. Ea va dura ceva timp", a mai spus Monica Pop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net