Dan Octavian Vişan, despre eleva care îl acuză: «Doar aş întreba-o: "De ce?"»

Ultima actualizare:

    Octavian Dan Vişan. (Foto: Click!)
Octavian Dan Vişan. (Foto: Click!)

Profesorul de sport de la "Jean Monnet" acuzat de o elevă că ar fi violat-o a acordat primul său interviu la televiziune. Dan Octavian Vişan a fost invitatul lui Ion Cristoiu la B1 TV.

„Încă de mic am avut şi eu visul meu. Mi-am dorit să ajung şi eu ca aceia pe care îi vedeam, pe care îi admiram la televizor, ca aceia din Generaţia de Aur. Îmi doream să ajung fotbalist. Nu am putut ajunge", a povestit profesorul. "Visaţi să deveniţă vedetă?", l-a întrebat Ion Cristoiu. "Nu în felul acesta", a răspuns profesorul.

El a încercat să spună ce ar trebui să facă un cadru didactic, numai că afirmaţia sa poate fi înţeleasă în mai multe feluri. "Un profesor trebuie să ştie să îmbine utilul cu plăcutul, să ştie cum să-i atragă pe elevi de partea lui". „Nu am meritat să stau în puşcărie. Cine îmi dă înapoi clipele pierdute, sărbătorile?", a declarat el.

Referitor la fete, profesorul a spus: „Tinerele de astăzi sunt dezvoltate atât fizic, cât şi psihic, nu se observă o mare diferenţă între ele şi doamnele de 30 de ani". Ce sfaturi le-ar da altor profesori? „Să aibă tărie de caracter", deoarece ceea ce a făcut el a fost „un act de nesăbuinţă".

„Dacă aţi întâlni-o pe eleva care v-a acuzat, ce i-aţi spune?", l-a mai întrebat gazda emisiunii „Ultimul cuvânt". „Nu i-aş spune nimic. Doar aş întreba-o: «De ce?». O scuz, dar nu am cum s-o iert. Nici unul dintre noi nu poate ierta", este de părere Dan Octavian Vişan. Concluzia i-a aparţinut avocatei sale, Paula Iacob: „Ar trebui să i se dea şansa să se reabiliteze".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
saracie freepik jpg
decreteii viitorii pensionari care isi fac calcule jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net