Dan Octavian Vişan: «Vom avea un proces foarte incitant, se vor afla lucruri picante»

Ultima actualizare:

"M-am îngrăşat pe fond nervos", a declarat el pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D. Mai ales că meniul din închisoare conţinea în special  "fasole şi varză". Profesorul s-a reapucat de antrenamente, într-o sală de sport. "Am slăbit deja trei kilograme", a estimat el.

După episodul care l-a adus în atenţia media, îi vine greu să se gândească la o relaţie în această perioadă: "Nu e momentul pentru o prietenă, chiar dacă simt nevoia de afecţiune", a mărturisit el. "Am devenit fără voia mea persoană publică, am primit mesaje dubioase", a povestit Dan Octavian Vişan.

Cât despre eleva sa, "nu mai ştiu ce simt pentru ea. Am simţit atunci... Nu m-am mai întâlnit cu ea, şi nici nu vreau, pentru că va fi un proces". Şi încă unul "foarte incitant", după cum promite fostul cadru didactic: "Se vor afla lucruri picante", spune el, menţionând pentru moment doar unul: "Facebook nu acceptă useri care nu au 18 ani", afirmă profesorul, dând de înţeles că eleva a minţit cel puţin o dată în privinţa vârstei.

Pentru moment, programul său se rezumă la "o oră şi jumătate sau două la sală, altceva nu fac". "Îmi doresc un serviciu în domeniul sportului", a recunoscut el. "Am plătit greşeala cu vârf şi îndesat. Vreau ca societatea să vadă că m-am reabilitat", a afirmat Dan Octavian Vişan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Printul William si Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net