Becali e disperat! Fiica sa a lovit un pieton cu maşina

Ultima actualizare:

    Teodora Becali are permis  din toamna anului trecut  şi conduce un Range Rover  pe care i l-a dat tatăl său
Teodora Becali are permis din toamna anului trecut şi conduce un Range Rover pe care i l-a dat tatăl său

Un necaz nu vine niciodată singur. După ce că era necăjit pentru că nu reuşeşte în nici un fel să iasă de după gratii, Gigi Becali a mai primit o veste teribilă. Fiica sa cea mare, Teodora, a intrat în vizorul poliţiştilor după ce a dat cu maşina peste un pieton.

Parcă un blestem s-a abătut asupra familiei Becali. De aproape două luni, finanţatorul Stelei mai are încă o mare supărare. Fiica lui cea mare, Teodora, a fost implicată pe 23 ianuarie într-un accident rutier produs pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală.

Fata de 19 ani, care are permis de conducere din luna septembrie a anului trecut, era la volanul unui autoturism Range Rover, care aparţine tatălui său.

Chiar dacă nu mergea cu viteză, Teodora nu a putut să evite un bărbat de 37 de ani, care i-a apărut brusc în faţa maşinii. L-a lovit uşor, iar omul s-a ales cu câteva contuzii şi zgârieturi.

Accidentul a avut loc pe str. Dimitrie Pompeiu, în dreptul staţiei de metrou Pipera. Aici au loc multe accidente fiind o zonă foarte circulată

simeon stalpnicul png

Speriată, fata a aşteptat să vină un echipaj de Poliţie pentru a explica ce s-a întâmplat. Bărbatul, care nu are un loc de muncă, s-a grăbit să depună plângere împotriva fetei, chiar dacă traversase strada neregulamentar, iar Teodora nu poate fi acuzată de nimic. „Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală. Se fac cercetări, iar acum aşteptăm eliberarea certificatului medico-legal pentru a se stabili câte zile de îngrijiri medicale a necesitat victima", ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, Andrei Codău. Şi asta nu e singura veste neplăcută primită de Gigi Becali despre fetele sale.

De când el a intrat la puşcărie, Teodora şi Alexandra au cam lăsat cartea din mână. De la rezultatele bune la învăţătură, cu care îl făceau mândru pe tatăl lor, acum fetele au făcut cu greu faţă probelor de la simularea Bac-ului. Teodora a luat 6,30 pe linie la cele trei materii, Română, Matematică şi Biologie, iar sora ei a obţinut 7,40 la Limba Româna, iar la două probe nici nu a ajuns.

20 mai 2013. Gigi Becali se află închis în prezent la Penitenciarul Poarta Alba din judeţul Constanţa, dupa ce mai multe luni a fost încarcerat la Jilava. El a ajuns dupa gratii în luna mai a anului trecut, după ce a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. El are de executat trei ani şi 6 luni. Afaceristul a cerut de cinci ori să fie eliberat din diverse motive - fie pentru majoratul Teodorei, fie pentru înmormântarea mătuşii sale, fie din motive de sănăate - dar nici una din cereri nu a trecut de judecători. La ultimele înfăţişări, Becali a apărut cu un guler cervical la gât, el acuzând dureri insuportabile la coloană.

Ioan şi Victor Becali

12 iulie 2013. Mama impresarilor Ioan şi Victor Becali, Everdichia, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită moartă în piscină. Un echipaj SMURD a constatat decesul femeii după ce o persoană a sunat la numărul de urgență 112. Se pare că Everdichia Becali ar fi suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în dreptul piscinei, a căzut în apă şi a murit înecată. Deşi Gigi Becali nu a putut fi prezent la înmormântare, mama şi soţia sa s-au aflat acolo.

4 martie 2014. Dosarul Transferurilor i-a băgat după gratii şi pe fraţii Ioan şi Victor Becali. Ioan Becali are de executat 6 ani şi 4 luni de închisoare, iar Victor Becali - 4 ani şi 8 luni. Cei doi s-au predat la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a fi alături de vărul lui Gigi Becali. Dar, după cele 21 de zile de carantină, nu se ştie în ce închisoare vor fi trimişi. Apropiaţi ai fraţilor Becali au dezvăluit pentru fanatik.ro că Victor şi Giovanni nu au avut probleme să se acomodeze cu viaţa de puşcărie. Singurul lucru care l-a enervat la culme pe Giovanni fiind testul psihologic.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net