Anastacia este «Fata micuta cu voce puternica»

Ultima actualizare:

- S-a nascut la 17 septembrie 1968, în Chicago, Ilinois.- Numele real: Anastacia Lyn Newkirk.- Ocupatie: cânta­­reata, compozitoare, producatoare muzicala, designer.

- Lansare muzicala: 1999 si în 2000, cu albumul "Not That Kind".- Gen muzical a­­bor­­dat: pop, dance, rock, R&B, soul.- Record vânzari: 20 de milioane de albume, în 2005.

- Porecla: "Fata mi­­cutacu voce puternica".- Website www.anastacia.com.- Tatal ei, Robert Newkirk, cu origini ger­­mane, era un cântaret de club, iar mama ei, Diane Hurley, cu descendenta irlandeza, era actrita de teatru muzical pe Broadway.

- Pe când era adolescenta, tatal ei, un maniaco-depresiv, si-a parasit familia, care s-a mutat la New York.- În 2000, îsi lanseaza albumul de debut "Not That Kind", care obtine trei discuri de platina în Australia.- Urmeaza albumul "Freak of Nature", care înregistreaza vânzari impresionante, iar primul extras pe single, "Paid My Dues", are mare succes la public.

- În ianuarie 2003, în urma unui control medical pe care îl face în scopul unei interventii de micsorare a sânilor, i se pune un diagnostic îngrozitor: cancer mamar. Imediat începe tratamente de radioterapie. Înfiinteaza o fundatie menita sa traga un semnal de alarma asupra riscurilor de cancer mamar la care sunt supuse femeile. Diagnosticul sumbru tine prima pagina a ziarelor.

- Starea ei de teama asupra sanatatii sale va fi o sursa de inspiratie pentru cel de-al treilea album al ei, numit "Anastacia".- În 2005, realizeaza primul ei disc Greatest Hits, sub numele de "Pieces of a Dream".- Vindecata de cancerul mamar, în 2006, decide sa faca o operatie cu laser la ochi. Ea suferea de o boala ce o obliga mereu sa poate ochelari. Desi aborda cele mai extravagante modele, cântareata detesta sa îi poarte pe scena.

- La 21 aprilie 2007, se marita cu bodyguardul pe care îl avea în slujba ei de trei ani, Wayne Newton.- În iunie 2009, începe al doilea turneu european pentru a-si promova cel de-al patrulea album, "Heavy Rotation".

În octombrie 2000, la doar câteva luni de la debutul ei oficial pe scena, Anastacia cânta alaturi de un alt mare artist al scenei mondiale, Sir Elton John. Spectacolul a avut loc la Madison Square Garden, în New York, la 20 octombrie 2000.

Anastacia: «Când m-am casatorit am fost cea mai fericita»

Anastacia ne-a acordat un interviu chiar înainte cu doua ore de concertul dela Bucuresti

Venirea Anastaciei în România imediat dupa controversatul concert al Madonnei a fost încununata de succes.

Artista a demonstrat ce înseamna un show 100% live. Desi în primele minute ale cântarii de la Sala Polivalenta s-a înecat, artista a stiut sa iasa din încurcatura si a cucerit repede publicul român. A fost aplaudata aproape non-stop pe timpul concertului si a fost chemata la bis.

Când ai avut ultima vacanta?

Am fost recent în Portugalia, a fost foarte frumos... Dar trebuie sa recunosc ca nu am mai avut o vacanta de la luna de miere, de acum doi ani si jumatate.

Dar nu îti e frica de zborul cu avionul?

Nu. Este singurul mod de a ajunge la fanii mei. Mi-a fost la un moment dat. Dar apoi, cu cât am zburat mai des, mi-am dat seama ca nu am de ce sa-mi fie frica. Pâna la urma, cele mai multe accidente sunt cele de masina.

Care e melodia preferata de pe cel mai recent album, "Heavy Rotation"?

Cred ca melodia care da titlul albumului e foarte energica. Un alt cântec care a însemnat foarte mult pentru mine, chiar de când l-am compus, este "Defeated". E genul de piesa care îti da forta chiar daca treci prin vremuri grele si ai senzatia ca esti la pamânt.

Îti pare rau ca nu mai porti ochelari?

Nu mi-am dat seama cât de cunoscuti erau ochelarii mei, erau ca un fel de semnatura, îmi creasem un look cu ei. Când i-am dat jos, aproape ca nu ma mai recunostea nimeni. Oamenii credeau ca port ochelari ca sa fiu cool. De fapt, eu nu puteam vedea fara ei.

Cum îti alegi membrii trupei?

Prin auditii. Am un director muzical.

Faceti des repetitii?

Nu, din pacate. Ultimul show înainte de acesta de la Bucuresti (1 septembrie) a fost acum o luna. Chiar ma gândeam, mai devreme, daca îmi mai aduc aminte versurile.

Cum a decurs turneul pâna acum?

Foarte bine. Sunt recunoscatoare celor care au venit la concert si mi-au transmis senzatii pozitive. Eu m-am simtit bine la fiecare cântare.

Ce faci cu câteva ore înainte de fiecare concert?

Încerc sa ma pregatesc înainte de a se aprinde luminile pe scena. Nu ma încalzesc vocal. Ma odihnesc, merg sa dorm.

Care sunt lucrurile cele mai frumoase care ti s-au întâmplat pâna acum?

M-am casatorit. Si ca m-am nascut sanatoasa, caci a fost o nastere dificila pentru mama. Si ca am semnat un contract muzical care mi-a schimbat cu totul viata, permitându-mi sa calatoresc. Cât despre casnicie, e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în utlima vreme. Ma învata lucruri noi despre mine în fiecare zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net