«Amanta lui Constantinescu» a fost o făcătură - VIDEO

Ultima actualizare:

Actriţa Rona Hartner a recunoscut, pentru revista "The One", că presupusa relaţie amoroasă dintre ea şi fostul preşedinte Emil Constantinescu a fost un aranjament cu Vadim Tudor.

"Tocmai avusesem mare succes cu un film în Franţa şi secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus să mă facă vedetă în România", a povestit actriţa, adăugând: "Iar apoi am aflat de la televizor că scrisesem un jurnal intim, în care spuneam că sunt amanta preşedintelui. Bineînţeles, jurnalul era inventat".

Rona Hartner a recunoscut că, în realitate, a schimbat, la viaţa ei, doar câteva cuvinte cu fostul şef de stat. În 1999, preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a susţinut că actriţa este amanta lui Emil Constatinescu, pe atunci preşedintele ţării.

Totul a pornit de la un dans provocator al Ronei Hartner alături de fostul preşedinte. "Eu cântam melodia «Eşti loserul meu». Am încercat să fac diverse lucruri, ca să distrag atenţia, am început să mă dau pe spate, picioare-n sus, chestii... Şi cum eram eu îmbrăcată-dezbrăcată... s-au făcut o tonă de poze care au devenit o mină de aur şi pe care le-au vândut toţi fotografii, ani de-a rândul, pe la toate ziarele, spunând: «Uitaţi poziţia, uitaţi cracul în sus!»", povesteşte, după ani, Rona Hartner.

Mai citeşte şi:

Vadim Tudor dă replică la povestea cu maneaua lui Dan Bursuc!

Corneliu Vadim Tudor s-a făcut compozitor... de manele! - VIDEO

Vadim către Bianca: "Botezatu nu mai găseşte fată ca tine!" - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net