4 idei să-ţi maschezi cablurile din casă

Ultima actualizare:

    Pentru cablurile din bucătărie poţi folosi un Cable Manager
Pentru cablurile din bucătărie poţi folosi un Cable Manager

De ce sa ascundeţi firele din casă atunci când aveţi posibilitatea de a le integra în decor? Uite câteva idei ieftine care va pot inspira.

Dacă de cablurile de la mouse, tastatură şi alte gadgeturi poţi scăpa cu ajutorul "ţestoaselor" Cable Turtles, mai rămâne de văzut cum poţi masca acele cabluri pe care nu le poţi ascunde. Acestea pleacă de la prizele aşezate la înălţime sau pur şi simplu traversează un perete şi nu ai cum să le ascunzi.

Poţi masca toate acele cabluri care te deranjează cu nişte cleme în formă de frunză pe care le găseşti pe site-ul Design3000.de. Fiecare set de 12 frunzuliţe şi o pasăre din plastic costă 28 de lei.

Ca să eviţi încâlcirea mănunchiului de cabluri pe care probabil că îl ai în bucătărie sau în spatele co‑mputerului, poţi să le strângi la un loc într-un Cable Manager. Un set de două astfel de cabluri în formă de spirală costă 30 de lei, sunt realizate din cauciuc şi înfăşoară firele astfel încât să nu te mai încurce.

O altă soluţie pentru cablurile lungi o reprezintă Cable Fish, un "peşte" din plastic, în jurul căruia înfăşori cablul, iar extremităţile acestuia se fixează în ochii şi coada peştelui. Cable Fish şi Cable Manager costă 25, respectiv 30 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net