Patru alimente care întârzie îmbătrânirea

Ultima actualizare:

Roşiile conţin un supernutrient care este de 10 ori mai puternic decât vitamina C şi de 14 ori mai eficient decât antioxidantul din vinul roşu. Dar pe lângă acesta, pigmentul care dă culoarea roşiilor are, de asemenea, un puternic efect antiîmbătrânire.

Morcovul conţine beta caroten, ingredientul care ne pro­­tejează pielea de efectele ultravioletelor şi, astfel, o menţine tânără.

Bananele sunt bogate în potasiu, care ajută la eliminarea surplusului de apă din organism. Dacă sunt combinate cu o alimentaţie săracă în sare, bananele ne pot scăpa de gleznele umflate şi multe alte efecte neplăcute pe care le are retenţia de apă în organism.

Fasolea verde are un conţinut ridicat de siliciu. Ultimele studii au arăt că acesta ajută la menţinerea colagenului şi fibrelor de elastină, care sunt foarte importante pentru sănătatea şi tinereţea pielii.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net